'16 Nisan'da devrim yapacağız'

'16 Nisan'da devrim yapacağız'
Haber Tarihi : 03 Nisan 2017 11:35:21
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

16 Nisan'da yapılacak halk oylaması kapsamında memleketi Rize'de düzenlenen toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan'ı işaret ederek, 'Devrim yapacağız' dedi.

Hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün hakikaten bir başka güzelsiniz. 16 Nisan'da inanıyorum ki Türkiye'de sandıkları Rize her engellemeye rağmen patlatacak" dedi.

Yapılacak yatırımlara dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan'ı işaret ederek, "Devrim yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de toplu açılış töreninde konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Rize ve Artvin'e destek verecek havalimanımızın tüm hazırlıkları yapıldı, ihale bitti. Birazdan temelini atıyoruz. TBMM Başkanımız, Ulaştırma Bakanımız, milletvekillerimiz oradalar. Buradan birlikte temel atma törenini izleyeceğiz. Havalimanımızı en geç 2021 sonunda tamamlayacağız. Havalimanı ile birlikte Rize'de turizmde, ticarette yeni bir dönem başlıyor.

"DİNAMİK BİR PARLAMENTO İSTİYORUZ"

Gençlerimizin parlamentoya girmeleri en doğal hakkı. Fatih'in torunları onun arkasından giderek niçin parlamentoya girmesin. Dinamik bir parlamento istiyoruz, genç bir parlamento istiyoruz.

 

"MİLLETİN İRADESİNE GEM VURULMAZ"

Sizlerin desteğiyle, hainlerin tuzaklarını başlarına geçirmeye devam edeceğiz. Artık şunu bütün dünya biliyor. Bu milletin iradesine gem vurulmaz. Bu millet sadece rükuda eğilir, secdede diz çöker, başka kimsenin önünde boyun eğmez. Üç beş Avrupalı faşistin, üç beş kendini bilmezin bu ülkenin onurunu, gururunu incitmesine asla rıza göstermeyiz.

Bazı liderler istisna ama Avrupalı liderlere sözüm var. Sizler Türk milletini sindiremeyeceksiniz. Avrupa'daki kardeşlerimiz oradaki sandıkları patlatacak. Avrupalı kardeşlerime sesleniyorum, iyi gidiyorsunuz. Geçen seçime göre daha fazla oy kullanıldı. Faşizmi uygulayanların torunlarına gereken cevabı verin.