VF kat sol
VF kat sağ

AB Bakanı Bozkır yeni hükümet için tarih verdi!

AB Bakanı Bozkır yeni hükümet için tarih verdi!
Haber Tarihi : 25 Haziran 2015 09:41:37
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

AB Bakanı Bozkır yeni hükümet için tarih verdi!

Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, yeni hükümet için tarih verdi.

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği cadde iftarına katılan Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, "AK Parti'nin önderliğinde yeni bir hükümet kurulacak ve Türkiye'yi daha ileri götürecek" dedi.

Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Esenler Belediyesi'nin "Bereket İftarı" adını verdiği ve her mahallenin en uygun caddesinde gerçekleştirdiği iftara katıldı. Havaalanı Mahallesi Anadolu Caddesi'ndeki iftara katılan Bakan Bozkır, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile birlikte masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Bozkır, ezanın okunmasıyla yaklaşık 5 bin Esenlerli ile birlikte orucunu açtı.

İftarın ardından kısa bir açıklama yapana Başkan M. Tevfik Göksu, "Büyük cadde iftarları yapıyoruz, sokakları ise esenler halkı kendisi yapıyor. Yemeğini komşularıyla birlikte ayarlıyor. Biz masa, sandalye ve ses düzenini ayarlıyoruz'' dedi.

''BAYRAMA KALMADAN KURULUCAK''

Kadir gecesini Dörtyol meydanında icra edeceklerini belirten Başkan Göksu o gece Umre için kura çekileceğini müjdeledi. Başkan Göksu, Kadir Gecesi etkinliğine katılanlar arasında Umre için çekilecek kurada çıkanların kutsal toraklara göndereceklerini belirtti.

Programa katılan Bakan Bozkır ise, "İnşallah çok daha iftar sofralarında daha ileriye gitmiş bir Türkiye'de birlikte oluruz. Seçimde milletimizin verdiği kararın sonucu olan çalışmalar Ankara'da sürdürülüyor. AK Partinin önderliğinde inşallah yeni bir hükümet kurulacak ve Türkiye'yi daha ileri götürecek. İnşallah Ramazan bitmeden bayrama kalmadan Türkiye arzu ettiği güçlü iktidarı AK Parti önderliğinde kuracak'' dedi.