Açılış şölen havasında olacak

Açılış şölen havasında olacak
Haber Tarihi : 22 Mart 2016 08:41:24
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Yeni stadın ilk açılışı 10 Nisan’da devlet erkanıyla yapılacak. 11 Nisan Pazartesi günü Arena’da oynanacak Bursaspor maçı da büyük bir şölene sahne olacak

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye Üst Düzey Yöneticisi Gökhan Öğüt ile birlikte bugün düzenleyeceği basın toplantısında Arena'nın açılış tarihini resmen duyuracak. Beşiktaş yönetiminin, yeni stadı iki farklı tarihte açmayı planladığı öğrenildi. İlk açılışı devlet erkanına 10 Nisan'da yapmak isteyen yönetimin ikinci açılışı ise 11 Nisan Pazartesi günü oynanacak Bursaspor maçında siyah-beyazlı taraftarlarla birlikte yapacağı belirtildi. Böylece büyük hasret ligin 28. haftasında son bulacak ve Beşiktaş 11 Nisan'da Vodafone Arena'ya merhaba diyecek.

İŞLER TIKIRINDABeşiktaşlı oyuncular, gösterdiği performansla hem taraftarını, hem de teknik patron Şenol Güneş'i mutlu ediyor. Zirve yarışında avantajlı olan Beşiktaş hem bireysel hem de takımca ligde ön plana çıkıyor.1. Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş döneminde atılan 57 golle kulüp tarihinin gol rekorunu kırma yolunda ilerliyor.2. 26 haftada 33 gol averajla ayrı bir rekor rakamına ulaşırken, en yakın takibi Fenerbahçe'nin 9 gol, en uzak rakibi Eskişehirspor'un 57 gol averaj önünde bulunuyor.3. İlhan Mansız'dan sonra gol kralı çıkaramayan Beşiktaş'ta şimdiden 19 gole ulaşan Mario Gomez, krallığa koşuyor. 29 yaşındaki Alman santrfor, en yakın rakibi Samuel Eto'o ile 3 gol fark yakalamış durumda.4. Hala kendine ait bir stadyumda oynamamasına rağmen 26 hafta sonunda lider durumda.5. Deplasman performansıyla da çok başarılı olan siyah-beyazlılar, namağlup şampiyon olduğu Metin-Ali-Feyyaz'lı efsane takımı hatırlatıyor.