Alevileri 'çantada keklik' sanan CHP yanıldı

Alevileri 'çantada keklik' sanan CHP yanıldı
Haber Tarihi : 12 Nisan 2017 17:30:21
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Her seçimde Türkiye'deki Alevilerin oylarını çantada keklik gören CHP bu kez yanıldı. Türkiye'de en büyük hizmetleri AK Parti iktidarı döneminde gören Alevilerden açıklama geldi.

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Yönetim Kurulu Genel Başkanı Özdemir Özdemir, 'Anayasa değişikliği referandumunda 'inadına değil, inandığımız için, Türkiye ve gelecek nesillerimiz için' Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı yönetimi olarak 'evet' diyoruz.' ifadesini kullandı.

Özdemir, 16 Nisan'daki halk oylaması dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, istikrarlı yönetim sistemine sahip devletlerin tarih boyunca dünya düzeninde söz sahibi olduğunu, istikrarsız yönetimlere sahip devletlerin ise hep yön verilen ve vesayet altında kalmış devletler olduğunun altını çizdi.

Türkiye'nin yönetimde istikrara sahip olduğu zamanlarda ekonomik olarak güçlendiğini ve dünyada söz sahibi olduğunu ifade eden Özdemir, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi çatal kazık yere batmaz. Ekonomimizin güçlenmesi, devletimizin bekası ve dünyada da söz sahibi olabilmek için güçlü bir iktidarın olması şarttır. Güçlü bir iktidar için de istikrar şarttır." ifadesini kullandı.