Altın Kelebek'te Osmanlı'ya hakaret

Altın Kelebek'te Osmanlı'ya hakaret
Haber Tarihi : 14 Kasım 2016 08:14:37
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Doğan grubu tarafından verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Diriliş Ertuğrul dizisine ödül verildi. Ödül töreninde Diriliş Ertuğrul ekibine saygısızlık yapıldı. Osmanlı ile alay edildi. Buna rağmen yapımcı ödülü iade edip salonu terk etmedi. Taraflarına tavrına karşı sosyal medya çalkalandı.

Bu yıl 43.'sü düzenlenen Aydın Doğan Grubunca verilen Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde yaşanan aksaklıklar sosyal medyada gündem oldu.

Öte yandan en iyi dizi kategorisinde, tüm zamanların reyting rekorlarını kıran TRT-1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul birinci oldu. Yapımcı Mehmet Bozdağ'ın da yer aldığı Diriliş Ertuğrul ekibine ödül takdiminin yapılmasının ardından konuşması için mikrofon uzatılmaması sosyal medyada tepkilere neden oldu.

 Dizi ekibine ödül sonrası yol göstermeye kalkan "zevat", aynı sahnede "zorlama" sanatçı isimlere mikrofon uzatarak çifte standartını gösterdi.

 'Rezalet' olayın ardından dizi ekibinde yer alan Cavit Çetin Güner'den konuyla ilgili tepki geldi.

Alınan ödülü ayakkabısı ile yanyana koyan Güner, "Şu an pabucum daha değerli" diyerek, zoraki verilen ödülün değerini lanse etti.

Cavit Güner'in paylaşımını, Diriliş Ertuğrul'un başrolü Engin Altan Düzyatan'ın da beğendiği görüldü.

dirilis-altinkelebek

 Öte yandan ödül törenindeki bu rezalete sosyal medyada tepki gösterilmesinin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Okan Bayülgen, daha önce hiç izlemediğini belirttiği Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili tepki çeken şu sözleri söyledi:

 Sosyal medyada ise bu 'rezalet' gündemin ilk sırasına oturdu.

1_36

2_30

Analiz: Hürriyet'in yavrusu Kelebek savaşa devam ediyor