​Anneler Günü Hediyesi Seçerken İşinizi Kolaylaştıracak İpuçları

​Anneler Günü Hediyesi Seçerken İşinizi Kolaylaştıracak İpuçları
Haber Tarihi : 23 Şubat 2021 21:42:59
Son Güncelleme Tarihi : 23 Şubat 2021 22:02:34

Nasıl ki annemiz bizi mutlu gördüğünde neşesi katlanıyorsa biz de annemizi mutlu ettiğimizde aynı şekilde seviniriz. Bizi bugünlere getiren bu muhteşem kadının her şeyin en iyisine sahip olmasını yürekten dileriz. Yine de annelerimize duyduğumuz bu derin sevgi maalesef hediyeler konusunda henüz yeterince sağlam temellere sahip değil. Hâlâ annesine doğum günü ya da Anneler Günü hediyesi olarak elektrikli süpürge alan ya da almayı düşünen pek çok kişi var.

 

Alacağımız Anneler Günü hediyesi güzel annemizin kalbini okşamalı, ona kendini değerli ve özel hissettirmeli. Bu sebeple hediye seçiminde işinizi kolaylaştıracak ilk püf noktası aklınızdan elektrikli ev aletlerini çıkarmanız olacak. Bu sayede hem siz bütçenizi daha doğru şekilde değerlendirebileceksiniz hem de anneniz bu özel günün Dünya Eve Elektrikli Aletler Alma Günü değil Anneler Günü olduğundan emin olacak. 

 

Annenize her şeyin en iyisini ve en pahalısını almak isteyebilirsiniz. Fakat bu, ekonomik durumunuz aslında çok iyi olsa da annenizde gerginlik yaratabilir. Bu yüzden doğum gününde ya da diğer özel günlerde aşırı pahalı hediyeler yerine ona kendini iyi hissettirecek minimalist hediyeler tercih edebilirsiniz. 

 

Annenizle aynı şehirde değilseniz ya da sık görüşemiyorsanız online olarak aldığınız hediyeyi doğrudan annenizin kapısına gönderebilirsiniz. Tüm bu noktalarda Muhiku’nun birbirinden zarif Anneler Günü hediyeleri yardımınıza koşacaktır. İçerisinde anneleri mutlu edecek şık Türk kahvesi fincan takımı, çikolata, fular, bakım kremi gibi ürünler bulunan kutular armağan edebilirsiniz. Böylece hem oldukça uygun bir fiyata annenizin kapısına teslim edilecek şahane hediyeler almış olacaksınız hem de bu hediye sayesinde anneniz kendine çok keyifli vakitler yaratabilecek -ki aslında en güzel hediye de bu!

 

Muhiku’da özel günler öncesi çıkarılan koleksiyonlar sayesinde annenizi en mutlu edecek hediye kutusunu seçebilir ya da bu kutulardan ilham alarak kendi kutunuzu tasarlayabilirsiniz. Örneğin anneniz kahvedense çay içmeyi daha çok seviyorsa ona içerisinde farklı ülkelerden şifa deposu bitki çayları eklediğiniz bir kutu hazırlayabilirsiniz. Bu kutuya ek olarak şık bir bardak ve bardak altlığı, lezzetli çikolalar, akşamları yakıp huzur bulabileceği aromaterapik mum, doğal el yapımı sabun, şık bir saksı ve fesleğen yetiştirme kiti de ekleyebilirsiniz. 

 

Farklı Bir Doğum Günü Hediyesiyle Şaşırtın

 

Doğum günü hediyeleri heyecan verici olsa da son dönemlerde o kadar sıkıcı seçeneklerle karşılaşıyoruz ki hem hayal kırıklığımıza hem de karşımızdakinin boşa harcadığı paraya üzülüyoruz. Fakat bu böyle devam etmek zorunda değil. Muhiku’nun yenilikçi doğum günü hediyesi seçenekleri sayesinde bir gömlek ya da kazak fiyatına sevdiklerimize çok daha anlamlı, işlevsel ve deneyim odaklı bir sürpriz yapabiliriz. 

 

Muhiku’nun doğum günlerine özel olarak tasarladığı hediye kutularında sevdiklerinizin yeni yaşında onlara eşlik edecek ürünler ve yepyeni deneyimler yer alıyor. Örneğin Best Age Ever baskılı kupa bardak, Napoliten çikolata, sukulent, yıldızlı defter, yasemin kolonyası, yasemin aromalı mum ve not kartınızla gönderilen Yasemin Esintisi Hediye Kutusu, sevdiklerinizin doğum gününde unutulmaz bir sürpriz yapmanız için harika bir hediye seçeneği. 

 

Erkeğe hediye seçmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için bir de buna örnek vermek istedik. Ağabeyinize, sevgilinize, kocanıza, erkek kuzeninize ya da öğretmeninize armağan edebileceğiniz şık doğum günü hediyelerinden biri Best Age Ever Hediye Kutusu. Bu kutuda da Best Age Ever baskılı kupa, küçük boy French press, 50 gramlık pakette Kenya AA filtre kahve, özel kutusunda kahveli aromaterapi mum, orman esansı oda kokusu ve not kartınız bulunuyor. 

Muhiku’yla Hediyeleşmeyi Bir Üst Seviyeye Taşıyın

 

İster kadın ister erkek olsun yaşı büyük ya da küçük olsun sevdiğiniz herkes için Muhiku’da uygun bir hediye kutusu bulabilirsiniz. Ama diyelim ki bulamadınız. Onun da kolay ve çok keyifli bir çözümü var. Muhiku, müşterilerine en ideal hediye kutusunu hazırlama fırsatı da sunuyor. Nasıl mı?

 

Muhiku’nun 2020 yılında yayına aldığı en önemli özelliklerden biri Kendi Kutunu Yap sayfası oldu. Bu sayfaya girdiğinizde sizi dünya lezzetleri, ev yaşam, kitap, deneyim kitleri, güzellik bakım, kırtasiye ofis, aksesuar gibi farklı kategorilerden ürünler karşılıyor. Siz de bu ürünler arasından sevdiklerinizin beğenisini kazanacağını düşündüklerinizi sepetinize ekleyerek harika bir kutu oluşturabiliyorsunuz. 

 

Örneğin en yakın arkadaşınıza yeni işi için kutlama hediyesi hazırlamak istiyorsanız içerisinde fındık ve çikolata notalarına sahip Brezilya fitre kahvesi, Good Vibes Only kupa, yaprak desenli bardak altlığı, lezzetli bir çikolata, ferahlatıcı kolonya, not defteri ve kalem seçerek ofise uygun bir kutu hazırlayabilirsiniz. Bu sayfanın en güzel yanı hediye kutunuzun içinde gereksiz bulduğunuz hiçbir ayrıntıya ekstra para ödemiyor olmanız. 

 

Bütçeyi doğru yönetmek çok önemli. Sevdiğimiz kişiye hediye hazırlarken istediklerinizi kutuya ekleyip sonrasında birkaç şey çıkararak ya da ekleyerek bütçenize uygun hale getirebilirsiniz. Örneğin yeni eve taşınan arkadaşınıza minimal bir kutu hazırlarken içerisinde bir paket Türk kahvesi, ikili fincan takımı ve bir kolonya ekleyebilirsiniz. Bütçeniz daha genişse kutuya kahvenin yanında iyi gidecek bir fındıklı çikolata, doğal banyo lifi, ahşap kutu boyama ya da sabun yapma deneyimi ve oda kokusu da ekleyebilirsiniz. 

 

Muhiku’da yaptığınız alışverişler hızlıca sevdiklerinize ulaşır. İstanbul içerisinde hafta içleri öğlen 12’ye kadar verdiğiniz siparişler özel kuryeyle aynı gün teslim edilirken diğer şehirlerde ise aynı gün kargo veriliyor. Üstelik 69 TL üzeri alışverişlerde gönderim ücreti de alınmıyor.