Arif Erdem'e şok!

Arif Erdem'e şok!
Haber Tarihi : 07 Eylül 2016 14:07:51
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Uğur Tütüneker, İsmail Demiriz ve Arif Erdem'in mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

FETÖ PDY soruşturması kapsamında "Örgüt üyeliği" suçundan gözaltına alınan eski futbolcular Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz emniyetteki sorgularının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Soruşturmayı yürüten Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcısı Mehmet Şenay Baygın'a ifade veren Uğur Tütüneker 'adli kontrol' şartıyla serbest bırakılırken, İsmail Demiriz, "FETÖ PDY üyeliği" suçlamasıyla nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

SAVCI, MAL VARLIKLARINA TEDBİR KONMASINI İSTEDİ

Soruşturmayı yürüten Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Mehmet Şenay, nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine başvurarak Ceza Muhakemesi Kanunu'nun (CMK) 128. maddesi kapsamında şüphelilerin mal varlıklarına el konulmasını talep etti.

Talebi değerlendiren hakimlik, İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker'in mal varlıklarına el konulmasına karar verdi.

Aynı soruşturma kapsamında eski milletvekili ve eski futbolcu Hakan Şükür hakkında da 16 Ağustos'ta yakalama kararı çıkarılmış Şükür'ün mal varlıklarına da el konulmasına karar verilmişti.