Bakan Işıkhan, Kamu-Sen, TESK ve TZOB'u ziyaret etti

Bakan Işıkhan, Kamu-Sen, TESK ve TZOB'u ziyaret etti
Haber Tarihi : 22 Nisan 2024 21:13:42
Son Güncelleme Tarihi : 22 Nisan 2024 22:55:23

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 13. Çalışma Meclisi öncesinde görüş alışverişinde bulunmak üzere Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu (Kamu-Sen), Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ve Türkiye Ziraat Odaları Birliğini (TZOB) ziyaret etti.

AA

Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve konfederasyon yönetimini ziyaret ettiğini, konfederasyonun 13. Çalışma Meclisine dair öneri ve düşüncelerini dinlediğini belirtti.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve konfederasyon yönetimiyle bir araya geldiğini de aktaran Işıkhan, "13. Çalışma Meclisi öncesinde görüş alışverişinde bulunduk. Son 21 yılda hayata geçirdiğimiz hizmetlerle esnaf ve sanatkarlarımızın her alanda destekçisi olduk, bundan sonraki süreçte de aynı özveriyle çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı da ziyaret ettiğini bildiren Işıkhan, birlik yönetimiyle 13. Çalışma Meclisi öncesinde toplantı gerçekleştirdiklerini, Türkiye Yüzyılı'nda çalışma hayatını, sosyal paydaşlarıyla birlikte şekillendireceklerini vurguladı.