VF kat sol
VF kat sağ

Başbakan, Sare hanıma olan aşkını anlattı

Başbakan, Sare hanıma olan aşkını anlattı
Haber Tarihi : 22 Haziran 2015 10:43:55
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Başbakan, Sare hanıma olan aşkını anlattı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Darülaceze sakinleriyle bir araya geldiği iftarda renkli görüntüler yaşandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Darülaceze sakinleriyle dün akşam iftarda bir araya geldi. Yaptığı konuşmanın ardından bahçeye çıkan Davutoğlu, tavla oynayan yaşlı vatandaşların yanına geldi.

Davutoğlu, tavla oynarken sigara içen Darülaceze sakinine, "Sigara zarar vermiyor mu?" diye sordu.

"BİR BAKTIM NİKAH SALONUNDAYIZ"

Ziyaret sırasında bazı Darülaceze sakinleri, Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'na şiirler okudu. Yaşlı bir kadın ise Sare Davutoğlu'nu gösterip Başbakan Davutoğlu'na, "O kandırdı seni" dedi. Yaşlı kadının sözleri Davutoğlu'nu güldürdü. Başbakan Davutoğlu ise yaşlı kadına, "O kandırdı beni, peşimden koştu. Kandırdı beni, hala kandırıyor. Allah ayırmasın. Beni bir gün kandırdı, bir baktım ki nikah salonundayız. İyi ki kandırmış" dedi.

Yaşlı kadın daha sonra Davutoğlu'na, "Bir defterde resmin var. Çok yaşlı çıkmışsın" dedi. Davutoğlu ziyaret sırasında kısa boylu bir kadınla fotoğraf çektirmek için de diz çöktü.

"SARE HANIM BANA ANESTEZİ YAPTI..."

Ardından emekli bir anestezi uzmanını kaldığı odada ziyaret eden Davutoğlu'nun, "Sare Hanım kadın doğum uzmanı ama bana anestezi yaptı 35 yıl önce, o günden bugüne uyuşuk duruyorum" sözleri güldürdü. Yaklaşık 3 saat süren ziyaretin ardından Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Darülaceze'den ayrıldı.