Başkan Erdoğan'dan CHP'deki değişime ilk açıklama

Başkan Erdoğan'dan CHP'deki değişime ilk açıklama
Haber Tarihi : 05 Kasım 2023 14:53:44
Son Güncelleme Tarihi : 05 Kasım 2023 15:05:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de açılış töreninde yaptığı açıklamada, "Dün CHP'de kurultay vardı, Bay bay Kemal kime 'Bay bay' dedi? Demirtaş'a Kavala'ya dedi. Peki onun yerine geçen zat ne dedi? O da Demirtaş'a Kavala'ya selam gönderdi. Al birini vur ötekine!" ifadelerini kullandı.

Dün CHP'de kurultay vardı, Bay Bay Kemal kime 'Bay bay' dedi? Demirtaş'a Kavala'ya dedi. Peki onun yerine geçen zat ne dedi? O da Demirtaş'a Kavala'ya dedi. Al birini vur ötekine! Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleri ile omuz omuza yürüdü. Zannettiler ki biz terör örgütlerini yanımıza alırsak seçim kazanırız. 

31 Mart'ta Rize'den güçlü bir ses bekliyorum. Rize Havalimanı'nı bizler yaptık. Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ni yaptık, hastanemizi yaptık. Şimdi de şehir hastanemizin ihalesini yapıyoruz. Rize'ye yaptığımız yatırımların şahidi sizlersiniz. 

Rize'ye 66 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. Bu ana muhalefetin, yavrularının herhangi bir hizmeti var mı? Bunlara gereken dersi benim hemşehrilerim sandıkta dersi verecektir.