​Başkana Sorduk ile yerel yönetimlerin nabzı

​Başkana Sorduk ile yerel yönetimlerin nabzı
Haber Tarihi : 07 Mart 2021 10:55:54
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Başkana Sorduk ile yerel yönetimlerinin nabzını tutmak çok daha kolay. Yerel haberciliğe yepyeni bir vizyon getiren web sitemiz, belediye başkanları ile vatandaş arasında bir köprü oluyor. Bu sayede başkanlar projelerini halka direkt olarak anlatıyor. Vatandaştan gelen taleplere de ilk ağızdan cevap vermiş oluyor.

 

Başkana Sorduk web sitesi, alışılagelmişin dışında mikrofonu vatandaşa değil, yöneticilere uzatıyor. Bu da yerel haberciliğe 'tersten bakış' açısı getiriyor. Üstelik yöneticilerin halka ulaşmasını daha hızlı hale getiriyor.

 

GÜNCEL HABERLER BAŞKANA SORDUK'TA

 

Başkana Sorduk web sitesi yerel yönetimlerdeki gelişmelerin yanı sıra güncel haberler ile Türkiye ve Dünya gündeminin de nabzını tutuyor. Sitemizi ziyaret ettiğinizde, üst kısımda pek çok kategori bulunuyor. Bu kategoriler şu şekilde sıralanıyor:

 

      Gündem

      Politika

      Ekonomi

      Dünya

      Sağlık

      Spor

      Eğitim

      Çevre

 

Sizin de görmüş olduğunuz gibi sitemizde yerel haberlerin dışında Türkiye ve dünya haberleri de yer alıyor. Bu da Başkana Sorduk sitesinin çok yönlü olduğunu ortaya koyuyor. Ekonomi haberleri okumak istediğinizde ya da çevreye dair gelişmeleri takip etmek istediğinizde web sitemize girebilirsiniz.

 

Üstelik haber sitemizde güncelleme çok hızlıdır. Sürekli güncellenen ana sayfa ve diğer sayfalar sayesinde en son haberlere ulaşabilirsiniz. Sitemizde sürekli haber akışı olduğundan gelişmeler ilk öğrenenlerden olursunuz.

 

81 İLİN BAŞKANLARI BURADA

 

Türkiye'de 81 ilin başkanları burada toplanıyor. Gerek büyükşehir gerek de merkez belediyelerin başkanları sitemizde kendine yer bulur. Ayrıca ilçe ve belde belediye başkanları da Başkana Sorduk sitemizden vatandaşlara hitap edebilir. Belediyelerde meydana gelen son gelişmeler, açıklamalar, organizasyonlar, devam eden projeler, planlanan projeler ve icra edilen işler hakkında başkanlar bu siteden bilgilendirmede bulunabilir.

 

Başkana Sorduk sitesi haberlere kendi yorumunu kaymaz. Gerek başlıklar gerek de haber metnindeki diğer cümleler yorumsuz bir şekilde okuyucuya sunulur. Türkiye'nin ve dünyanın neresinde olursa olsun, vatandaşlar başkanların beyanatlarına web sitemizden ulaşabilir. Aynı zamanda doğdukları ya da yaşadıkları şehirde ne tür gelişmeler olduğunu öğrenebilir. Dahası, istedikleri şehri aratıp o şehirdeki belediyeler hakkında son haberlere erişebilir.

 

DERNEKLER VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

 

Başkana Sorduk dernekler ve sivil toplum kuruluşları için de daha geniş kitlelere ulaşmanın aracısı konumdadır. Sitemiz sadece belediye başkanları değil, diğer kuruluşların başkanlarının açıklamalarını da halka ulaştırır. Böyle vatandaşlar doğdukları memleketin, büyüdükleri şehrin ya da yaşadıkları kentin sivil kuruluşları hakkında da bilgilenmiş olur. Bu dernek ve kuruluşların faaliyetlerini takip edebilir.

 

Yerel yönetimler belediye ya da sivil kuruluşlardan ibaret değildir. Kaymakam ve vali gibi idari yöneticilerin beyanatları da yerel habercilik için önemlidir. Başkana Sorduk bu sebeple vali ve kaymakamların açıklamalarını takip eder, halka ulaştırır. Ayrıca valilik ve kaymakamlıkların projelerini, bu kurumlarda yaşanan gelişmeler ile değişiklikleri de vatandaşa aktarır.