Batının iş’i de zehir aş’ı da!

Batının iş’i de zehir aş’ı da!
Haber Tarihi : 27 Ekim 2017 02:30:30
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Sercan Barlık | Yeni Söz

Sömürge ve işgal siyasetinde kendi rekorunu egale etmeyi sürdüren batılı şirket ve devletler, kendi insanlarını da zehirliyor. Kurdukları düzende insanlıktan çıkıp adeta hile ve imha makinasına dönen batı, sömürdüğü insanlar gibi kendi toplumlarını ve hatta çocuklarını imha etmekten çekinmiyor. ABD'de bebek mamaları, bebek formülleri ve erken gelişim evresindeki çocuklara yönelik gıda ürünlerinde yapılan testlerde, arsenik, kurşun, BPA ve benzeri öldürücü zehirli ağır metaller ve kimyasallar tespit edildi. Gıda Hareketi'nin Türkiye'de yaptığı buğday analizlerin de aynı maddeler görüldü. Fransa'da 3 bin ton veremli etin piyasaya sürüldüğü ortaya çıkarken, AB ise dünyanın en çok zehri olan glifosatın üretim iznini uzatıp uzatmama savaşı veriyor. Süre uzatımı için tüm şeytanlar devrede..

MAMALARIN YÜZDE 80'İNDE ARSENİK

Görsel sonucu

USA Today gazetesi, Clean Label Project adlı sivil toplum kuruluşunun ABD, son 5 ay içinde süpermarketlerde satılan 530 üründe yaptırdığı testlerde, bebeklere yönelik ürünlerin yüzde 65'inde arsenik, yüzde 36'sında kurşun, yüzde 58'inde kadmiyum ve yüzde 10'unda akrilamit tespit ettiğimni yazdı. Analizlerde en fazla rastlanan maddenin arsenik olduğu, özellikle bebek formüllerinin yüzde 80'inin arsenik içerdiği belirtildi. Sanki daha azı zehirsizmiş gibi arsenik miktarının bazı ürünlerde milyarda 600 birime ulaştığı ve bunun zehirleyici seviyede olduğu kaydedildi. Öte yandan, “BPA içermez” ibaresi bulunan gıdaların yüzde 60'ının östrojen hormonu gibi davranan ve kısırlığa yol açan Bisfenol-A ve fitalat içerdiği görüldü.

KANSERE YOL AÇIYORLAR

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre arsenik zehirlenmesi gelişim bozukluklarının yanı sıra kalp damar ve şeker hastalıkları ile sinir sisteminde hasara ve hatta kansere yol açıyor. ABD Çevre Koruma Ajansı EPA'nın verdiği bilgiye göre ise, düşük seviyelerde dahi olsa kurşun zehirlenmesi, çocuklarda zekâ geriliği, yavaş gelişim, davranış bozuklukları, işitme problemleri ve kansızlık gibi sağlık problemlerine neden oluyor. Bisfenol-A ve fitalat ise kısırlık ve kansere yol açıyor.

veremli et ile ilgili görsel sonucu

 

FRANSIZA VEREMLİ ET

Fransa'nın haftalık gazetelerinden Le Canard Enchaine gazetesinin dünkü sayısında yer alan haberde Fransa'da her yıl verem hastalığına yakalanan yaklaşık 8 bin büyükbaş hayvan kesildiği kaydedildi. Gazete, hastalıklı etlerin Fransa'daki marketlerde kaliteli et kategorisinde ve yüksek fiyattan satıldığını belirtti.

buğdayda ilaçlama ile ilgili görsel sonucu

TÜRKİYE'DEKİ BUĞDAYLARDA AĞIR METAL

Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi'nin 7 farklı buğday numunesinde yaptırdığı ağır metal ve pestisit analizlerinde temiz ürün çıkmadı. Mevzuat değerleri üzerinden yürütülen çalışmada numunelerin 5'inde kadmiyum, kurşun ve cıva çıkarken, ikisinde ise kurşun ve cıva çıktı. Akredite laboratuvarların yaptığı analizlerdeki değerlerin mevzuatın izin verdiğinden de çok fazla. Ayrıca buğday numunelerinin çoğunda pestisit türleri de tespit edildi.

--------------------------------------------------------------------------------

mansete-analiz

---------------------------------------------------------------------------------

foto: Buğday analiz raporu

 

EN AZILI ZEHİR GLİFOSAT AB'Yİ ESİR ALDI

Avrupa Birliği ise ağır toksik glifosatla yatıp glifosatla yatıyor. Vicdan sahipleri Mosanto'nun ülkemizde de kullanılan kanserojen glifosatının yasaklanması için bastırırken, şeytanların emrinde Avrupa yöneticileri ise yasaklamaktan yana değil. Üretim izin süresi 29 Haziran 2016'da biten ve kullanım süresini 2017 sonuna kadar uzatılan dünyanın azılı zehri glifosatı yasaklama ihtimali çok zayıf görülüyor. Zira bu ürünün üretimi bir süre önce AB'nin patronu Almanların Bayer'ine geçti.

Kemal Özer'in “İnsanlığı böyle zehirliyorlar” başlıklı yazısı için TIKLAYINIZ