Bildiğiniz CHP zihniyeti aynen devam

Bildiğiniz CHP zihniyeti aynen devam
Haber Tarihi : 28 Ağustos 2017 02:37:35
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

1920’de 1930’da, 1940’da, 1960’da, 1980’da ne ise CHP yine aynı CHP. Aradan bunca sene geçmesine rağmen, CHP millete bir milimetre bile yaklaşmadı. Değerleriyle alay etmekle kalmadı, düşmanlığını da sürdürdü. Çanakkale’de toplanan CHP yönetimi,  Çanakkale’deki şehitliklerde içki içti, göbek atıp, eğlence düzenledi. Bu yetmezmiş gibi yaptıkları rezaleti sosyal medyada yayınladı. CHP'li Çatalca Belediye Başkanı konserde seçmenlerine hakaret eti, sanatçı ise başkanı sahneden kovdu.

 HER ŞEY BİR DALALET VE İHANETLE BAŞLADI

Dünyanın en benzersiz, en azılı terör örgütlerinden FETÖ, devletin sırlarını alıp, CHP'ye servis etti. CHP ise bunu yayınlanması için suç ortaklığı yaparak Cumhuriyet gazetesine verdi. Bunun faillerinin oğlu yurt dışına kaçtı. Faillerden biri olan Hürriyet'in eski genel yayın yönetmeni Enis Berberoğlu, bu ihanet nedeniyle ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Enis'i kurban eden diğer fail Kılıçdaroğlu ise Berberoğlu tutuklandıktan sonra, dalalet yürüyüşüne başladı.

ŞEHİTLİKTE İÇKİ İÇİP ÂLEM YAPTILAR

İhanete destek için yapılan dalalet yürüyüşünün ardından CHP, bu kez de Çanakkale'de dalalet kurultayı düzenledi. Kurultay'a katılan CHP'liler uyarılmalarına rağmen Çanakkale'de Şehitlik Alanı'nda içki içti, göbek attı, âlem yaptı. Bu yetmezmiş gibi çektikleri rezalet karelerini sosyal medyada paylaşarak, ecdatla, şehitlerle, milletle, dinle, diyanetle alay ettiler. Görüntülerde bir kişinin "sakin olun" uyarısına ise ahlaksızların "buralar bizim bir şey olmaz" diye cevap verdiği görüldü.

 

KİTAPÇIKLA UYARILDILAR YİNE YAPTILAR

Milleti ayağa kaldıran rezalet, önceki gün atletli Kemal Kılıçdaroğlu'nun şefliğinde idare edilen Cumhuriyet Halk Partisinin Çanakkale'de düzenlediği dalalet kurultayının öncesinde partililerin nasıl bir rezalete imza atacağını bilenler, bir kitapçık yayınlayarak kamp yapılan alanın şehitlik olduğunu onların aziz hatırasına saygısızlık olabilecek hareketlerin yapılmamasını belirtir. Ancak CHP'liler şehitlikte dahi içip âlem yaparak hiçbir değer tanımadıklarını, bir asır önceki dedelerinden bir farklarının olmadığını gözler önüne serdiler.

Öyle ki, evvelsi  gün akşam saatlerinde bira içerken çekilen fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasının ardından şimdi de şarap içerken ve göbek atarken çekilmiş video sosyal medyada paylaşıldı.

CHP'Lİ BAŞKAN SEÇMENİNE HAKARET ETTİ

İstanbul'un Çatalca ilçesinde benzeri az görülür bir rezalet yaşandı. Çatalca'nın CHP'li Belediyesi tarafından bir konser düzenledi. Konserde sanatçı Sertab Erener, sahne aldı. Konser alanına halk gerilere, protokol ise sahnenin ön tarafına alınmıştı. Bu durum sahneyi göremeyen CHP seçmeni tarafından protesto edildi. Sahneye çıkan Çatalca Belediye Başkanı CHP'li Cem Kara seçmene "Sabaha kadar da Sertab diye bağırsanız, bu ilçenin şehr-i emiri benim, bu organizasyonu size sağlayan benim. Yuhalamayla bu sorunları çözemezsiniz" dedi.

SERTAB CHP'Lİ BAŞKANI SAHNEDEN KOVDU

CHP'li Başkanın bu sözlerine sinirlenen sanatçı Sertab Erener, kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahneye çağırdı. Erener, Başkan Cem Kara'yı "25 yıldır bu işi yapıyorum, lütfen çekilir misiniz sahnemden" diyerek sahneden kovdu. CHP'li başkan ise arkasına bakmadan sahneyi terk etmek zorunda kaldı.

chp skandal bayram mesajı ile ilgili görsel sonucu

CHP'Lİ BAŞKANDAN BÖLÜCÜLÜK

Daha önce halk arasında “ibne” olarak tanımlanan, resmî olarak ise LGBT denilen ahlaksızları kutlayan afişler asan CHP'li Kadıköy Belediyesi yeni bir skandala daha imza attı. Geçen hafta ilçede panolara 30 Ağustos ve Kurban Bayramları için iki ayrı afiş hazırlayan belediye, Zafer için "bayramımız" Kurban için ise "bayramınız" ifadelerini kullanarak bir skandala daha imza attı. Bir harfle yapılan ayırımcılığa Kadıköy'den tepki yağdı.