Bir elleri Ankara’da diğeri Trabzon’da

Bir elleri Ankara’da diğeri Trabzon’da
Haber Tarihi : 26 Nisan 2016 03:34:32
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Türkiye’yi talan etmek ve itibarsızlaştırmak için yeni bir ‘Gezi kalkışması’ planlayanlar her Nisan ayında olduğu üzere futbol üzerinde kalkışma provası yapıyor.

Yeni Söz / Ömer Kayani

 

Çapulcular Gezi türü yeni ayaklanma için Ankara ve Trabzon'da prova yaptılar

Bir elleri Ankara'da diğeri Trabzon'da

 

SOROS'UN BESLEMELERİ TRABZON'DA

Ülkede karmaşa çıkarmaya çalışan çapulcular, Taksim Gezi parkı kalkışmasında, Fenerbahçe'ye karşı açılan şike soruşturmasını ve Beşiktaş'ın Çarşı grubunu da hadiselerin merkezine yerleştirerek bu kalkışmayı kitleselleştirmeye çalışmışlardı. Kirli emellerine ulaşmada taraftar kitlelerini biçilmiş kaftan olarak gören Soros'un beslemeleri ile FETÖ ve PKK'nın kuklaları, Trabzon'da yeniden sahaya indiler. Amaç belli: Kirli savaşta kitleleri provoke etmek.

YİNE BİR NİSAN YİNE SALDIRI

4 Nisan 2015 tarihinde Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının 5-1 skorla bitmesinin ardından Fenerbahçe futbol takımını taşıyan otobüsün şoförü silahlı saldırıya uğramış ve otobüs son anda durdurarak büyük bir faciayı önlemişti. Maazallah hedeflendiği gibi kafile uçurumdan yuvarlansa idi sokaklarda olabilecekleri tahmin etmek hiç de zor değildi. Önceki gün yaşanan ve yarım kalan hesabı tamamlamaya dönük provokasyon, şimdilik engellenmiş gözükse de her nisanda olduğu üzere mayıs ayına dönük fitne tohumu ekilmiş oldu.

BİR KAÇ EL BİRDEN TRABZONU KAŞIYOR

FETÖ'cülerin taammüden tasarladığı meşhur ‘Şike Davası'nda en çok Fenerbahçe ve Trabzon'un adının geçmesi,  Gezi kalkışması sırasında Beşiktaş'ın taraftar grubu ‘Çarşı'ya aktif rol biçilerek hadisenin içine çekilmesi, son olarak da Trabzon taraftarını da şer planına eklendiği görülüyor. Hatırlanacağı üzere bölgesel hassasiyetleri kaşımak ve provokasyonu benzin dökmek için HDP'nin 2015 Şubatında PKK'nın partisi HDP'nin, Karadeniz bölgesine el atmak için Trabzon'da teşkilatlanacağı, Trabzonspor eski Başkanı Özkan Sümer başta olmak üzere bazı Trabzonlulara milletvekilliği teklifi yapmaya hazırladığı açıklanmıştı. Gelişmeler üzerine şehirde HDP'ye dönük sert protestolar yaşanmıştı.

Foto: Fenerbahçe otobüsüne saldırı

İLK ADIM CERATTEPE'DE ATILDI

Bildiği gibi bu yılın ilk kalkışması Artvin- Cerattepe'de denenmişti. PKK, Doğan medyası, Cumhuriyet, Sözcü ve Birgün gibi karanlık ellerdeki yayın organlarını umutlandıran gelişme, gezi ve 17/25 darbe girişimlerinde olduğu üzere halk tarafında tasvip görmeyince vizyondan çekilmişti. Gezi kalkışması gibi bir sürecin yeniden yaşanmasına ümit ışığı olduğu ileri sürülen Cerattepe'deki eylemcilerin hepsinin fosil solcular, PKK'lılar ve FETÖ'cülerden meydana gelmesi, aynı karanlık tiplerin 23 Nisan bahanesiyle Cumartesi akşam Ankara'da bir araya gelmesi, kirli oyun ve figüranların bir kez daha görüntülenmesini sağladı.

SİSİ İLE SOROS VELEDLERİNDEN AYNI TAKTİK

Son Firavun Sisi'nin gündem değiştirmek ve zulmüne bahane bulmak için bazı maçlarda hadiseler çıkarttığı ve bunu gerekçe göstererek de futbol müsabakalarını yasaklattığı biliniyor. Türkiye'de emelleri olan her karanlık elin kullandığı Cumhuriyet gazetesi ise dünkü haberinde provokasyonunu şu başlıklarla sürdürdü: “Amedsporlulara linç” ve “İşte Ankaragücü - Amedspor maçında cinayete tam teşebbüsün görüntüleri!” Gazete haberini provoke edici resimlerle sunarken kullandığı dille de neyin peşinde olduğu dikkatlerden kaçmadı.

DEDELERİNİN TALANINI KUTLADILAR

Filistin'i Yahudi'nin kuklası İngiliz'e, adaları Yunan'a, Musul'u petrol baronlarına terk eden, hanedanı sürgün, hilafeti ilga eden, kardeşleri küffarın insafına terk eden, bir kanunla bir millet cahil bırakan, İngiliz'e Yahudi'ye, Fransız'a, Amerikalıya bu milleti muhtaç ve köle edenlerin kimi CHP, kimi HDP, kimi MHP, kimi de bilmem ne maskesi takan torunları, dedelerinin icraatlarını kutlamak için 23 Nisan bahanesiyle Ankara'da lüks bir otelde bir araya geldiler. Aynı kimliği taşıdıkları halde farklı maske takan çevrelerin ekinliğine sadece FETÖ'nün kontrolündeki çevrelerin katılması dikkatlerden kaçmadı. Faturanın CHP'nin Çankaya Belediyesi'ne ödetildiği öğrenildi.

DEDELERİNİN İŞGAL VE TALANINI KUTLADILAR

AMERİKANCI TÜSİAD YİNE SAHNEDE

Ülkenin her hayırlı adımına engel olan, sırlarını ifşa eden, ülkenin karışması için her türlü hassasiyetini kaşıyan ve hatta kışkırtan; Cumhuriyet, Sözcü, Hürriyet ve Posta gibi gazetelerin finansörü Amerikancı, biraz da AB'ci, eski Türkiye'de hükümet kurup, hükümet deviren, 28 Şubat'ın baş aktörlerinden TÜSİAD'ın son patroniçesi Cansen Symes'in “Güneydoğu'da yaşanan çatışmalar ve sokağa çıkma yasaklarının ortak akılla çözülmesi gerekir. Suriye'ye benzer görüntüler bizi üzüyor” şeklindeki terörle mücadelemizi Suriye'yi benzetmesini de akıldan çıkarmamak gerekiyor.

CUMHURİYET KENDİ RESEPSİYONUNU GÖRMEDİ

CHP ile Cumhuriyet gazetesinin ortak düzenlediği ilan edilen Yeni Türkiye'nin düşmanları ile aynı safta yer alanların resepsiyonu organizatör gazete Cumhuriyet'te haber değeri taşımadığı ortaya çıktı. ‘Bir bayram böyle geçti' şeklinde detayları gizlemeye çalışılan ve uzaktan çekilmiş bir resimle verilmesi dikkatlerden kaçmadı.

BBC, TÜRKİYE'YE UZUN BİR BAĞIMSIZLIK SAVAŞI VADEDİYOR

Terör örgütü PKK'nın Kandil'deki sözde liderlerinden ve geçtiğimiz günlerde “Öcalan İmralı'da ölse de kurtulsak” dediği ortaya çıkan Cemil Bayık'ın, Türkiye'ye yönelik tehdit içerikli açıklaması, Şeytanın yayın organı BBC tarafından "PKK Türkiye'yi uzun bir bağımsızlık savaşı için uyarıyor" başlığıyla duyuruldu. Terörist Bayık, Türkiye'nin operasyonlardan vazgeçmemesi halinde çatışmaları tırmandıracakları şeklinde korkutma taktiğini kullanırken, Siyonist BBC ise kullandığı bir fırsatı daha ava dönüştürmeye çalıştı.

26-YS-SYF01-r