​Bitlis Tatvan'da 120 Öğrenciye Kış Yardımı

​Bitlis Tatvan'da 120 Öğrenciye Kış Yardımı
Haber Tarihi : 17 Mart 2021 19:02:49
Son Güncelleme Tarihi : 17 Mart 2021 19:05:38

Vakit, Salgın'a Rağmen Dayanışma Vaktidir! Eğitimin durma noktasına geldiği, imkânların bölgelerdeki ihtiyacı karşılayamadığı köylerde okul, derslik, etüt merkezi gibi eğitim kurumlarında eğitim alan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına gıda, giyim, ayakkabı ve kırtasiye yardımları yapıyoruz.

Covid-19 virüsü ülkemizi ve dünyayı olumsuz etkilemeye devam ederken siz yardımseverlerden gelen bağışlarla bu soğuk günlerde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının yanında olduk. Gösterdiğiniz bu değerli ilginiz ve yardımlarınız için onlar adına size teşekkür ederiz.

Çare Derneği’nden Eğritaş Köy Okulu’na Kış Yardımları

Öğrenciler çok sevdikleri okullarından ayrı da kalsalar eğitim aralıksız devam ediyor. Ancak soğuk havalar köylerdeki bazı öğrencileri zor durumda bırakabiliyor. Çare Derneği, içerisinde bulunduğumuz pandemi şartlarında zor durumda olan ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Bitlis Tatvan’a bağlı Eğritaş İlkokulu ve civar köylerdeki okullarda eğitim gören 120 öğrenciye ayakkabı, çorap ve mont yardımında bulunduk.

Bugüne kadar gerek yurt içi gerekse yurt dışında yetimlere ve yetimlerin eğitimlerine verdiğimiz desteklere şimdi de köy okullarındaki öğrencilere kış yardımlarımızı ekliyoruz.

Köy Okulları’nda Okuyan Öğrenciler için Biz Ne Yapabiliriz?

Köy okullarında okuyan öğrenci kardeşlerimizin soğuk kış günlerinde bir çift çorap, yeni ayakkabılar ve sıcak bir monta ihtiyaçları var.

Çare Derneği olarak, büyük şehirlerden uzakta kırsal yerleşim alanlarında ve daha zor şartlarda eğitim almaya çalışan kardeşlerimize yardımlarınızı ulaştırıyoruz. Sizler de köy okullarında okuyan öğrencilere dilediğiniz miktarda destek olabilirsiniz!