Bunların birbirinden haberi yok!

Bunların birbirinden haberi yok!
Haber Tarihi : 05 Nisan 2017 08:23:06
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

CHP Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu'nun şanlı 15 Temmuz direnişine iftira tarak 'kontrollü darbe' yakıştırmasına karşı, CHP'nin Genel Müdür Yardımcısı Haluk Koç ise tam tersini söylüyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç 15 Temmuz'da Türkiye'yi uçurumdan çevirdiklerini söyledi.CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "15 Temmuz kontrollü bir darbeydi" şeklindeki skandal sözleri büyük tepki çekmişti. Kılıçdaroğlu konuyla ilgili elinde belge olduğunu iddia etmiş, ancak kamuoyuna herhangi bir belge sunamamıştı.CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ise Samsun'da yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da Türkiye'yi uçurumdan çevirdiğimizi söyledi.

"15 TEMMUZ'DA TÜRKİYE'Yİ UÇURUMDAN ÇEVİRDİK"

Başkan ikna edilirse, başkan bir yerlerde çekilir, bir yerlerde kullanılırsa Türkiye'nin uçuruma sürüklenebileceğini öne süren Koç, "Kaç defa Türkiye direkten döndü, uçurumun kenarından çevirdik Türkiye'yi hep beraber. 15 Temmuz'da uçurumdan döndü Türkiye" şeklinde konuştu.

FARKINDA OLMADAN ERDOĞAN'IN "İSTİKLAL MÜCADELESİ" ÇIKIŞLARINI DESTEKLEDİ

Haluk Koç bu sözleriyle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müteaddid defalar söylediği "bu bir istiklal savaşıdır" şeklindeki sözlerini de teyit etmiş oldu