Bunun bedelini ağır ödeyecekler

Bunun bedelini ağır ödeyecekler
Haber Tarihi : 08 Eylül 2015 06:30:40
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Ya anlayacaklar ya anlayacaklar. Mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bugüne kadar binlerce teröristin öldürüldüğünü belirterek, "Bunun bedelini ağır ödeyecekler. Ya anlayacaklar ya anlayacaklar. Mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, aHaber - atv ortak yayınında Melih Altınok'un gündeme dair sorularını yanıtladı. Tarabya Köşkü'nde gerçekleştirilen canlı yayın sırasında PKK'nın Hakkari Dağlıca'da düzenlediği hain saldırıyı da değerlendiren Erdoğan, PKK'nın kayıplarının binleri geçtiğini, o yüzden saldırılarını artırdığını belirtti. Erdoğan, Dağlıca saldırısıyla ilgili şu önemli mesajları verdi:  Her şeyden önce tabii, üzüntülüyüz. Dağlıca'da yapılan bir temizlik neticesinde böyle bir olay gerçekleşiyor. Oradaki zırhlı araçlarla ifade edildiği kadarıyla mayınlarla kurulmuş olan tuzaklar neticesinde bir olay burada art ardına oluşuyor. Bunun bedelini biz onlara çok ağır ödetiyoruz ve ödeteceğıiz. Hepimizin başı sağolsun. Milletimizin başı sağolsun, Allah sabırlar versin. 

SÜRECE İHANET ETTİLER

 Emniyet güçlerimizin yoğun olarak sürdürdüğü operasyonlarda şu ana kadar “PKK'nın kaybı binlerle ölçülüyor” diyen Cumhurbaşkanı, “Zannediyorum ki bu artarak da devam edecektir. Terör örgütünün saldırmasının nedeni de bu.” şeklinde konuştu. Erdoğan, Çözüm Süreci hakkında yöneltilen soruyu ise: Çözüm Süreci aslında bunlar tarafından bir ihanetle değerlendirildi. Çözüm Süreci'ni bunlar adeta Güneydoğu'da, kısmen doğuda kendileri için silah stoklama süreci olarak değerlendirdiler ve çok ciddi bir silah stoklaması yaptılar. Burada bu süreç içerisinde, güvenlik güçlerimiz tabi 'herhangi bir çatışmaya, şuna buna girmeyelim' dediler ama daha sonra anladık ki bu süreç içerisinde bunlar bunu yaptılar” diye yanıtladı.