Büyükelçi Campana Boluarte 'Gazze’de enkazlar arasında iftar'ı seçti

Büyükelçi Campana Boluarte 'Gazze’de enkazlar arasında iftar'ı seçti
Haber Tarihi : 18 Aralık 2019 07:20:02
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Peru'nun Ankara Büyükelçisi Campana Boluarte, AA'nın düzenlediği 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katılarak 'Gazze’de enkazlar arasında iftar', 'Kırmızı sezon' ve 'Harran'da yaşam' karelerini oyladı.

Peru'nun Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Campana BoluarteAnadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Campana Boluarte, AA foto muhabirlerinin, yurt içi ve dışında çektiği fotoğraflar hakkında bilgi alarak, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde oylamaya sunulan kareleri inceledi.

Gazze'de enkazlar arasında iftar

Büyükelçi Campana Boluarte, haber kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Gazze'de enkazlar arasında iftar", yaşam kategorisinde Adsız Günebakan'ın "Kırmızı sezon" ve Halil Fidan'ın "Harran'da yaşam" fotoğraflarını beğendi.

Kırmızı sezon

İsrail`in Gazze Şeridi`ne düzenlediği saldırılarda Gazze kentinde yıkılan evlerin molozları arasında Filistinlilere iftar yemeği fotoğrafının kendisi etkilediğini dile getiren Campana Boluarte, "Çok üzücü bir görüntü." dedi.

Harran'da yaşam

Campana Boluarte, spor kategorisinde ise İsa Terli'nin "Kıtaları buluşturan maraton" ve Hüseyin Yıldız'ın "Çıldır Gölün`nde "kış şöleni" isimli fotoğraflarına oy kullandı.

"Anadolu Ajansı Yılın Fotoğrafları Oylaması"na katılmak için tıklayın >>