Buz Lazer Epilasyon İle İzmir’de 4 Mevsim Epilasyon

Buz Lazer Epilasyon İle İzmir’de 4 Mevsim Epilasyon
Haber Tarihi : 23 Eylül 2019 11:41:24
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Buz Lazer epilasyonda gelinen son noktadır! Diğer epilasyon yöntemlerine göre daha farklı dalga boyuna sahip Buz Lazer bu özelliği sayesinde kıl köklerine gönderdiği enerji sayesinde kıl köklerini tahrip ederek tekrar oluşmalarını engeller.

Buz Lazer geniş başlığı sayesinde etki alanını geniş tutar ve bu sayede uygulama kısa sürede tamamlanır. 35 dakika gibi kısa bir sürede tüm vücuda Buz Lazer uygulaması yapılabilmektedir. Buz Lazerin buz başlığı cildi -3 dereceye kadar soğutur böylelikle uygulama esnasında acı ve ağrı hissi duyulmaz ve uygulama sonrası herhangi bir yan etki görülmez. Bu özellikleri sayesinde Buz Lazer en çok tercih edilen lazer epilasyon türüdür. İstenmeyen tüylerinden kurtulmak isteyen herkes Lazer Epilasyon İzmir de Buz Lazer uygulamasından faydalanabilirler.

 Yüz Bölgesi Ve Buz Lazer

Vücudun hassas bölgelerine epilasyon yaptırmak kullanıcıları düşündüren bir uygulamadır. Özellikle yüz gibi göz önünde olan bölgelere epilasyon yaptırırken çekinen kullanıcıların imdadına Buz Lazer yetişmektedir. Buz Lazer buz başlığının sayesinde hem uygulama esnasında acı hissettirmez hem de oluşabilecek yan etkileri engeller. Buz Lazer sahip olduğu ince başlık burun içi, kulak içi ve kaş arası gibi zor bölgelerde dahi başarılı sonuçlar elde eder.

1_57

Buz Lazer Epilasyon Kalıcılık Sağlar mı?

Buz lazer uygulaması başarılı sonuçlar elde etmesinin yanı sıra kalıcı bir etkiye sahiptir. Kıl köklerine gönderilen enerjiyle köklerin tekrar oluşumu engellenir ve en mükemmel kalıcılık sağlanır. Sahip olduğu son teknoloji sayesinde konforlu ve başarılı bir uygulama imkanı sunan Buz lazerden Lazer Epilasyon İzmir de faydalanabilirsiniz.

Hamilelikte Buz Lazer?

Hiçbir lazer epilasyon uygulaması hamilelikte önerilmemektedir. Hamilelik döneminin öncesinden ya da hamilelik döneminden sonra gönül rahatlığıyla uygulatılabilir. Sadece hamilelik esnasında uygulanması tavsiye edilmez. Ayrıca kadınlar emzirme dönemlerinde de lazer epilasyon uygulamalarından kaçınmalıdırlar.

Lazer Epilasyon Uygulamasında Mevsim Fark Eder Mi?

Buz lazer her mevsimde her ten rengine ve her kıl yapısına sahip kişilere uygulanabilir. İstenmeyen tüylerinden kurtulmak isteyen herkes Lazer Epilasyon İzmir de bu muhteşem uygulamadan faydalanabilirler. Ülkemizin birçok şehrinde de bu imkan mevcuttur.

Erkekler İçin Herhangi Bir Sakıncası Var Mı?

Artık günümüzde erkeklerde istenmeyen tüylerinden kurtulmak için lazer epilasyonu yoğun bir şekilde tercih etmektedirler. Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de tüm lazer epilasyon uygulamalarından en uygun olanı Buz Lazerdir. Hatta erkekler için daha çok tercih edilmesinin nedeni erkeklerin daha kalın kıl köklerine sahip olmasıdır. Daha kalın kıl köklerinde başarılı uygulama ve kalıcı sonuç elde edebilmek için Buz Lazer gibi son teknolojiye sahip bir uygulamayı seçmek çok doğru bir karar olacaktır.

Hangi mevsimde olursa olsun istenmeyen tüylerin kalıcı olarak yok olmasını istiyorsanız, hem kadın hem de erkek 18 yaşını doldurmuş herkes Buz lazer epilasyondan yaralanabilirler.

Detaylı bilgi için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilir. NEREDE YAPTIRABİLIRİM ? sayfasına tıklayarak size en yakın İzmir orijinal Buz Lazer Kliniğine ulaşabilirsiniz.