CHP'liden 'alçakça' sözler

CHP'liden 'alçakça' sözler
Haber Tarihi : 07 Eylül 2017 02:45:21
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Terör örgütü PKK'nın CHP'deki en güçlü savunucusu olan, CHP'nin gayrı resmi sözcüsü gibi davranan ve CHP'nin hiçbir sözünü tekzip etmediği, PKK kontrolündeki insan hakları derneğinin eski yöneticisi Sezgin Tanrıkulu, önceki gün milli SİHA'larla (Silahlı İnsansız Hava Aracı) ilgili yaptığı iftiraları dün de sürdürdü. SİHA'ların sivilleri vurduğu yalanını ortaya atan Tanrıkulu, Mehmetçiğin canını ortaya koyarak teröristlere karşı verdiği mücadele için “alçakça” ifadeler kullandı. Alçak iftiradan sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın harekete geçtiği ileri sürüldü.

YERLİ SİLAHLI İHA'LAR TANRIKULU'NU GERDİ!

PKK'ya kök söktüren milli İHA'lara ise “Eskiden JİTEM'in yaptığı işi yapıyorlar” sözleriyle iftira atan CHP İstanbul Milletvekili, CHP, PKK ve FETÖ sözcülüğü yapan Tanrıkulu, önceki gün TBMM'de yaptığı skandal açıklamada teröristlerle mücadelede Mehmetçiğe büyük bir güç kazandıran SİHA'ların (silahlı insansız hava aracı) hukuk kuralları dışında kullanıldığını iftirasında bulunmuştu. PKK'ların temizlenmesinden rahatsız olan Tanrıkulu, “Eskiden JİTEM vardı, şimdi aynı görevi SİHA'lar yapıyor. Böyle yöntem hukuk devletinde olmaz ancak savaşta olur; savaşın da kuralları vardır” şeklinde kinini kustu. İftiralarını dün de sürdüren müfteri CHP'li twitter'dan attığı mesajda, "Bayraktar adlı Silahlı İnsansız Hava Araçları sivil yurttaşları vurdu, öldürdü. Bütün alçaklığınıza rağmen bunu teşhir etmeye devam edeceğim" ifadeleriyle be kadar iğrenç bir yalancı olduğunu bir kez daha gösterdi.

REFERANDUM OYUNUNA DESTEK

Terörist cenazelerine katılmayı çok sevdiği bilinen CHP'li vekil, Barzani'nin Irak'ı bölme referandumuna da tam destek vermişti. Açıklamalarıyla Irak'ı bölmek isteyen Barzani ve terör örgütü PKK'nın gönlüne su serpen CHP'li Tanrıkulu, PKK ile irtibatı olduğu belirlenen öğretmenlerin durumunun iyileştirilmesini ve Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı atamalarda bu öğretmenlere hiçbir yaptırım uygulamamasını istemişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİNDEN HABERİ YOKMUŞ

Gazetecilere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kerkük'te yapılacak referanduma yönelik  “Referandum haktır” şeklindeki sözleri ile ilgili bilgi sahibi olmadığını savunan CHP'li vekil, “Bu Erbil ile Bağdat arasındaki bir sorundur. Benim de isteğim referandumun mutabakatla yapılması. Ancak Kürdistan bölgesel yönetiminin koşullarını gözardı edemeyiz” demişti.