Cibiliyetleri aynı

Cibiliyetleri aynı
Haber Tarihi : 13 Haziran 2015 07:05:15
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Cibiliyetleri aynı

New Yorker dergisi, kendi devletinin çıkarlarını gözeterek Usame Bin Laden'i kapakta hedef gösterip öldürtürken, Nokta dergisi de halkın yüzde 52'sinin seçtiği cumhurbaşkanını aynı şekilde hedef tahtasına oturttu.

Yeni yayın döneminde Paralel çete yanlısı tutumuyla dikkat çeken Nokta dergisi kapağını The New Yorker'ın Usame Bin Laden öldürülürken resmettiği kapakla bire bir yaptı. Kapaktaki silgi bile aynı.

The New Yorker, Bin Laden öldürüldüğünde, onun ölümünü anlatmak için portresinin büyük bir kısmını silerek yayımlamıştı. Nokta da aynı kapağı kullanarak Erdoğan'a 'terörist' imasında bulundu.

 

Paralel Çete, hedefe koyduğu insanları önce sosyal medya aracılığı ile itibarsızlaştırdıktan sonra, örgütün yönetimindeki yayın organlarında hedef olarak gösteriyor. aynı yöntem CIA tarafından da uygulanıyor.

Balyoz davası sırasında kullanılıp sonra da kapatılan Nokta'nın Neo-conların yönetiminde olan The New Yorker'ın kapağını bire bir kullanması, "Cibiliyetlerinin aynı olduğu" yönünde kanaatlerin kesinleştiriyor.

Erdal Şimşek

Paralel Çete'ye yakın olduğu öne sürülen Nokta dergisinin son sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ABD'nin faşist örgütü Neo-conların yöntemi ile saldırması dikkat çekti. Usame bin Laden'in öldürülmesinin ardından çıkan ilk sayısında kapağında üstü silinmiş bir bin Laden portresi yayımlayarak ABD'nin katliamını meşrulaştırmıştı .

Paralel örgütün kontrolünde ve yakınında duran medya organları ise küresel güçlerin Türkiye üzerinde yürüttükleri operasyonların medya ayağında yer alıyor adeta.

Paralel çete, Balyoz davası sırasında kullanıp sonrasında misyonunu tamamladığı için kapattığı Nokta dergisini yeniden aynı amaçlar doğrultusunda piyasaya sürüldüğü kuşkusu  yeniden gündeme geldi.

Türk yargı sisteminde "yıkıcı terör örgütü" olarak nitelendirilen ve devletin "Kırmızı Kitap" olarak adlandırılan resmi politikasının "zararlı" kısmında yer alan Paralel çete, ABD'li emperyalist ve ırkçı Neo-con çetesinin taktik ve yöntemlerini bire bir uyguluyor.

Neo-conlar, imha ve yok etmek istedikleri kişi, kurum veya kuruluşları önce sosyal medya üzerinden yıpratıyor. Akabinde de örgütün kontrolünde olan Washington Post, The Economist, New York Times, Axel Springer,  gibi gazete dergi ve medya kuruluşları aracılığı ile hedef tahtasına oturtuluyor.

Paralel Çete de aynı yöntemleri izleyerek emperyalizme meydan okuyan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef tahtasına koydu.

Erdoğan'ı 17-25 Aralık 2013 tarihinde Türkiye'de yapılmak istenen polis-yargı çetesi darbe teşebbüsünden bu yana önce sosyal medya üzerinden karalama kampanyası ile yıpratmaya çalıştılar. Ve yaklaşık bir yıldır da örgütün kontrolündeki basın yayın organları üzerinden Erdoğan'ı terör örgütlerine direkt olarak hedef haline getirdiler.

Erdoğan'a yönelik suikast teşebbüslerinin akim kalması üzerine, Terör örgütü lideri tarafından beddua ile manevi güçlere hedef gösterildi. Neo-conlar da maddi güçlerle baş edemedikleri hedefteki kişileri büyü ve illüminat yöntemlerle etkisiz hale getirmeye çalıştıkları biliniyor.

Paralel yapının kontrolündeki Nokta dergisinin yayın yönetmenliğini yine Paralel örgütten yardım aldığı iddialarıyla gündeme gelen Karşı gazetesinin yayın yönetmeni Emrah Direk yapıyor. Derginin kadrosunda PKK'nın yayın organı Med Nuçe TV'de çalışan Müjgan Halis de yer alıyor.

Bu arada paralel çeteye mensup subay ve askerlerin PKK ile aynı görüşlere sahip olan HDP'ye oy vermeleri dikkat çekti. Söz konusu örgüt çıkarları olunca "Vatan"ın Paralel çete için fruat olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, izlediği milli ve onurlu politikalarında dolayı Emperyalistlerin ve ABD'li Neo-conların hedefi haline getirildi. Ve Neo-conlar, yerli işbirlikçilerini harekete geçirerek, Gezi, 17-25 Aralık darbe teşebbüsü, Kobani gösterileri gibi eylemlerle harekete geçerek Erdoğan7ı devirmeye çalıştılar