Çinliler uçakta muhabirimizi soydu

Çinliler uçakta muhabirimizi soydu
Haber Tarihi : 15 Kasım 2015 05:02:38
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Ukrayna’nın başkenti Kiev’e giden Yeni Söz muhabiri, uçakta Çinliler tarafından soyuldu. İçinde para olan çantasını baş üstü dolabına koyan muhabirimiz, uyandığında çantasının karıştırıldığını fark edince kabin görevlilerine haber verdi. Uçağın kamera kayıtların inceleyen polis hırsızlığı arka koltuktaki Çinlilerin yaptığını tespit etti.

Baş üstü dolaplarına dikkat

Önceki gün İstanbul'dan Kiev'e uçan Yeni Söz muhabiri Kâmil Güller, Çantasını baş üstü dolabına yerleştirdi. Muhabirimizin uyuduğunu gören arka koltuktaki Çinlilerin baş üstü dolabındaki çantası açarak içindeki parayı çaldığı tespit edildi. Polisin yaptığı aramada ise paranın bir bölümü ele geçirilirken bir bölümü ise bulunamadı. Paranın uçaktaki başka bir kişiye aktarılmış olma ihtimali üzerinde duruyor.

Değerli eşyanızı yanınıza alın

Ukrayna polisi benzer durumun sıkça yaşandığını anlattı ve uzun uçak seyahatlerinde değerli eşyalarınızın çalınma ihtimaline karşı önlem alınması gerektiğini söyledi. Zanlılar üzerindeki yapılan aramada bir miktar para bulundu. Polisin tahkikatı sürüyor.