Cumhuriyet’in terör ısrarı

Cumhuriyet’in terör ısrarı
Haber Tarihi : 05 Kasım 2016 21:55:16
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

FETÖ ve PKK’nın sözcülüğünü yapmaktan geri durmayan ve son olarak yapılan operasyonlar sonrası iyice çığırından çıkan Cumhuriyet, terörle arasına mesafe koymamaya devam ediyor. Gazete, HDP'li vekillere yönelik operasyonu ve Diyarbakır'daki hain saldırıyı yayınlama şekliyle terörün yanında olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Terör örgütleri PKK ve FETÖ'ye açıktan destek veren Cumhuriyet, terör destekçisi HDP'li vekillerin gözaltına alınmasını "seçilmişlere gece operasyonu" şeklinde verdi.

Cumhuriyet, Figen Yüksekdağ'ın "Sırtımızı PYD'ye dayıyoruz", Selahattin Demirtaş'ın "PKK terör örgütü değildir, Başkan Apo'nun heykelini yapacağız", HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'ın, "PKK sizi tükürüğüyle boğar" sözlerini görmezden gelerek terör destekçisi olduğunu bu manşetlerle bir kez daha ortaya koydu.

‘Yüksekdağ'ın kapısını böyle kırdılar' başlığıyla kolluk kuvvetlerini yasa dışı iş yapmış gibi lanse eden gazete PKK'ya destek olma ısrarında devam ediyor.

1_35Yapılan operasyondan hemen sonra Pervin Buldan'ın Türkiye'yi tehdit ettiği sözünü manşete taşıyan Cumhuriyet, "Yarın Türkiye için çok geç olabilir" cümlesi ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni adeta tehdit ederek adeta aba altından sopa gösterdi.

2_29Operasyonun Cumhuriyet'te panik havası oluşturduğu manşetlere taşınan haberlerden ve atılan başlıklardan anlaşılıyor. Ayrıca atılan başlıklar PKK/HDP/Cumhuriyet gazetesi birlikteliğini de gözler önüne seriyor.

3_31

Terör örgütü PKK ile birlikte hareket eden vekillere yönelik operasyondan hemen sonra Diyarbakır'da yaşanan hain saldırıyı, "Diyarbakır Bağlar'da patlama" şeklinde veren Cumhuriyet atılan başlıkla hain saldırıyı basitleştirip, terör örgütünü aklamak istedi. PKK'nın adının bile geçmediği haberde, patlama olayının müsebbibi terör örgütünün yarım ağızla dahi kınanmadığı görüldü.

4_23