‘Deli’ raporu alan milletvekilinden ‘aşk’ cinayeti

‘Deli’ raporu alan milletvekilinden ‘aşk’ cinayeti
Haber Tarihi : 10 Haziran 2017 09:11:07
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Recep Zühtü, TBMM üyesi bir milletvekili. O milletvekili ama aynı zamanda ‘deli raporu’ da var. Yani bildiğiniz 46’lık. Buna rağmen Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi’nde vekillik yapmasına izin veriliyor. Sinop milletvekili olan Recep Zühtü, Medeniye Hanım’la on yıldır ‘nikâhsız beraberlik’ yaşıyor. Bu yetmezmiş gibi kadına edepsizce laflar edip, sokağa koyuyor.  

KÖŞKÜ DE ELE GEÇİRDİ

Çok çirkin olarak anılan Recep Zühtü, güzel olduğu söylenen Medeniye Hanım'ı Akıntı Burnu'nda deryaya karşı bir yalıya ne yapıp sahip olur. Sevgilisine ‘İzzetâbâd Köşkü'nde telli-duvaklı düğün' vadini de yerine getirmen 46'lık deli TBMM üyesi, sözünü tutmadığı gibi, köşke annesini, babasını, kardeşlerini, akrabalarını yerleştirdi.

SOFRADAN KALKTI, CİNAYET İŞLEDİ

Sokağa atılan kadının kendine genç ve yaşıt bir sevgili bulduğunu Dolmabahçe'deki içki sofrasında öğrenen milletvekili, gece yarısı hışımla çıkıp, Medeniye'nin evine giderek, malına el koyup, sokağa attığı eski sevgilisi ile tartışmaya başlar. Sonuç bu kez televizyonlarda yer alamayan bir kadın cinayeti. Eski sevgilisine ‘canını cehenneme...' diyerek kurşun yağdıran deli vekil, elini kolunu sallayarak dolaşmaya devam eder.

Detaylar Hasret Yıldırım'ın yazısında... TIKLAYINIZ