VF kat sol
VF kat sağ

Demirtaş: Ananızdan doğduğunuza pişman ederiz

Demirtaş: Ananızdan doğduğunuza pişman ederiz
Haber Tarihi : 09 Eylül 2015 08:24:57
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Selahattin Demirtaş, HDP binasına saldıranların fakir fukaralar olduğunu söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin il binasında milletvekilleriyle basın toplantısı düzenledi.

Demirtaş, HDP binasına saldırı yapanların tek tek hesap vereceklerini belirtti.

İşte Demirtaş'ın açıklaması;

HDP olarak insanlar partimizi protesto edebilir saygı duyarız demokratik haklarıdır. Biz onların bize yönelik eleştirilerini dikkatlice dinleriz. Bizim onlara sözümüz yok. Ama diğerleri resmi olarak görevlendirilmiş çetelerdir. 2 günde 400'den fazla saldırı yapılmıştır. Devlet eliyle linç kampanyası yürütülüyor. Tek elden organize edilen bir linç kampanyası var. Bize 400 vekil vermezseniz burnunuzdan getiririz deniyor. Bir darbe ile iktidardan düşmüş olmalarına rağmen devlete el koymuş durumdalar. Bu yakıp yıkanların hepinmiz görüntüsü var. İlla hesabını vereceksiniz ve yargılanacaksınız.

''SALDIRANLARIN HEPSİ FAKİR FUKARALAR''

Yazık size kendinizi harcatmayın. Arkanızda hükümet filan yok sizi harcayacaklar yazık size. Ama gideriz 20 yıl yatarız, AKP için yaparız diyorsanız yapın. Parti binalarımız kurban olsun ama hepiniz bunun hesabını vereceksiniz. Parti binamızı dün yakanların cebinde dolmuş parası yok, hepsi fakir fukaralar. Onlar için üzülüyoruz.

''ANANIZDAN DOĞDUĞUNUZA PİŞMAN EDERİZ''

Halkımız sakın olan tahriklere kapılmasın. Evinizi, iş yerinizi yakmaya gelenleri anasından pişman etme hakkınız da var.