Dependent on Zionism from infamy

Dependent on Zionism from infamy
Haber Tarihi : 29 Ekim 2015 06:30:43
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Koza İpek’e Kayyum atanmasına, aynı patrona ait İngiltere’den yayın yapan The Independent’ten tepki geldi. Türkiye düşmanı The Independent gazetesi ülkemize dönük ağır ve aşağılık hararetlerde bulundu. Gazetenin yazarı Patrick Cockburn’ın “diktatörlüğe birkaç adım mesafede” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Independent gazetesinin çoğunluk hissesi de Koza İpek Grubu’nun ortakları arasında yer alan Rothschild ailesine ait.

Yeni Söz | Özel Haber

YALANCI GAZETENİN YALANCI YAZARI

Yalan söyleme konusunda kimsenin eline su sökemediği The Independent yazarı Patrick Cockburn, geçtiğimiz yılda Türkiye ve Suudi Arabistan'a yönelik DAEŞ yalanlarını servis etmişti. MI6 ve CIA tarafından kurulduğu ve beslendiği İngiliz mahkemelerince ortaya çıkarılmış olmasına rağmen, DAEŞ terör örgütünü Suudi Arabistan ve Türkiye'nin koruyup beslediğini yazan yalancı gazetenin yalancı yazarı iyice kontrolden çıktı.

TEK PARTİ KARŞITINA TEK PARTİCİ YAFTASI

Solcuların severek iktibas yaptığı Siyonist The Independent yazarı Patrick Cockburn, son yazısında Türkiye'ye ve Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik yeni iftiralarda bulundu. “Diktatörlüğe birkaç adım mesafede" başlıklı bir yazı kaleme alan Cockburn, sürekli tek parti rejimini eleştiren recep Tayyip Erdoğan'ın tek parti yönetimi kurup, siyasi tekel oluşturabileceğinin belirleneceği şeklinde yazdı.

ROTSCHİLD – INDEPENDENT - İPEK KOZA GRUBU KARDEŞLİĞİ

Independent gazetesinin hisselerinin önemli bir bölümü Siyonist Rothschild ailesine ait olduğu biliniyor. İlginç olan ise önceki gün kayyum atanan İpek Koza Grubu'nun en büyük işi olan altın ve pek çok alandaki işlerinin ortağı yine Siyonist Rothschild ailesi.

KİRLİK İTTİFAK İTİRAFI

Türkiye karşılığı ile tanınan İngiliz BBC'de Independent'in edepsiz yazısını köpürterek sundu. BBC haberinde 1 Kasım seçimlerinde PKK'lı Kürtler, Türk milliyetçileri, Paralel yapı mensupları, Saadet Partililer, Aleviler ve laikler gibi pek çok çevrenin AK Parti'ye karşı birlikte hareket ettikleri itirafında bulundu.