Dünya Tayyip’in önünde diz çöktü

Dünya Tayyip’in önünde diz çöktü
Haber Tarihi : 03 Kasım 2015 05:57:51
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

AK Parti dün ‘Yeni Türkiye’ yolunda büyük bir zafer daha kazandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iç ve dış düşmanlarına karşı büyük bir oyun kurucu ve sırtı yere gelmez bir siyasetçi olduğunu tekraren yedi düvele gösterdi. Yükselen ‘Yeni Türkiye’ karşısında iç ve dış düşmanları bir kez daha diz çöktü.

NE BU HAL HÜRRİYET?

Seçime bir kala Erdoğan'a karşı ittifak yaparak ortak bildiri yayınlayan Siyonist ya da Siyonizm'in emrindeki batı basını, seçim sonuçları karşısında deve kuşuna döndü. İç uzantıları Hürriyet, 13 yıl sonra ‘AK Parti' demek zorunda kaldı. Birinci sayfadan dört kez yalvarırcasına AK Parti, AK Parti, AK Parti, AK Parti diye yazdı.

hurriyet_311015

Hurriyet-mansetDOST SEVİNDİ DÜŞMAN AĞLADI

Sadece Siyonist sermayenin ortaklığı ile medya yayıncılığı yapan Aydın Doğan değil aynı zamanda İsrail adına Sözcü'lük yapan gazete, dönmelerce finanse edilen Cumhuriyet, Marksist yayın organları ve terör örgütleri PKK ve FETÖ'ye ait medya organları ise başarı karşısında küçük dillerini yuttu, ne yazacağını şaşırdığı gözlendi. 

SİYONİST MEDYA BUNALIMA GİRDİ

1 Kasım'a saatler kala Moon Tarikatı'na ait Washington Post, Siyonist New York Times, AP, AFT, Reuters, Indipendent, Axel Spinger, Siyonizm'in emrindeki Guardian, Der Spiegel, Die Welt gibi Erdoğan, Davutoğlu ve Türkiye'ye savaş ilan eden küstah medya seçim sonuçları karşısında deve kuşu gibi başını kuma soktu. Zaferi çeşitli bahanelere bağlayarak dünyayı kandırmaya kalkıştı.

TEBRİKLER BAHÇELİ'YE

Türkiye'nin doğru bir seçim yapmasında en ‘hayır'lı katkı Bahçeli'den geldi. “Ya hayır söyle ya da sus” emrini yanlış anlayan Bahçeli her şeye ‘hayır' diyerek hem AK Parti'nin tek başına iktidarına hayırlı bir katkı sundu, hem de partisini barajda kıl payı kurtararak tarihi bir başarı elde etti. “İstifa edecek misiniz” sorusuna da ‘hayır' cevabı veren Bahçeli, dün geceyi derin bir uyku çekerek geçirdiği iddia edildi.

5 PARTİ ÇÖPE GİTTİ

AK Parti'nin ezici üstünlüğü, İngiltere Kraliçe'sinin hizmetindeki Exeter Üniversitesi mezunlarının öncülüğünde kurulacak olan yeni parti hayalini suya düşürdü. Bazı eski AK Partili bakanların öncülüğünde hazırlıkları yürütülen, genel merkezi dahi kiralanan ve Bahçeli'nin tamlaması ile “5. Parti” hayali başka bahara kaldı.

Exeter Üniversitesi mezunlarından MHP milletvekili ve Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz ise meclise giremedi. Erdoğan'a yönelik kine ile tanınan Yılmaz'ın liste dışı kalması muhtemel 5. particileri de şaşkına çevirdi.

İNCE KOPTU

CHP'nin kanalında “AK Parti yüzde 49 alırsa siyasi bırakıp tavuk besleyeceğim” diyen CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce Meclise yeniden girmeyi başardı. Ancak devirdiği çamlarla tanınan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun da rakibi İnce'nin sözünde durması beklenmiyor.