​Ebu Ubeyde çizgi romanı yayında

​Ebu Ubeyde çizgi romanı yayında
Haber Tarihi : 14 Kasım 2023 15:39:13
Son Güncelleme Tarihi : 14 Kasım 2023 15:46:49

Ebu Ubeyde çizgi romanı ücretsiz olarak PDF formatında okurlarla buluştu.

Civilization Reading Publications Medeniyet Okuma Yayınları, "Ebu Ubeyde" adlı çizgi romanıyla, tüm dünya çocuklarına haksızlıklara karşı seslerini yükseltme ve özgürlük için mücadele etme cesareti aşılamayı amaçlıyor. Ebu Ubeyde, ücretsiz olarak PDF formatında okurlarla buluştu.

Ebu Ubeyde çizgi romanı, Filistinli bir çocuğun, İsrail işgali altındaki topraklarda özgürlük mücadelesini anlatarak güçlü bir mesaj iletiyor. Filistin'de yaşayan ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğü için mücadele eden Ebu Ubeyde'nin hikayesi, haksızlıklara karşı mücadele etmenin ve hayallerin peşinden gitmenin önemini vurguluyor.

Çizgi romanın yazarı Mustafa Uzun, bu eseri dünya çocuklarına haksızlıklara karşı seslerini yükseltme cesareti vermek amacıyla yazdığını belirtiyor. Ebu Ubeyde, Türkçe, Kürtçe, Arapça, İngilizce, Swahili, Malayca, Fransızca, Urduca, Almanca, Boşnakça, Romence ve Felemenkçe dillerinde ücretsiz olarak sunulacak ve http://civilizationreadingpublications.com adresinden okunabilir. 

uu.jpg

NOT:

Bu eseri okuma seçenekleri şunlardır:

1. Öncelikle http://civilizationreadingpublications.com adresine girip arzu ettiğiniz dili seçerek ilgili kapak fotoğrafına tıklayabilirsiniz.

2. En iyi seçenek, bir ozalitçiye gidip ya da fotokopicide A4 ebatında ve renkli bastırmaktır. Bu sayede hikayeyi fiziksel bir formda elinizde tutabilir ve ayrıcalıklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

3. Bilgisayarınızda çizgi romanı açarak okuyabilirsiniz. Bu yöntem de oldukça etkili ve rahattır, özellikle dijital okuma alışkanlığınız varsa.

4. Cep telefonunuzda okuma seçeneğiniz de mevcut. Ancak ekran boyutu nedeniyle tavsiye etmesek de başka bir seçeneğiniz olmadığında bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Haber: Cemal Çağrı Gökten