VF kat sol
VF kat sağ

Eda Serbest hakkında bilgi, Eda Serbest ve EDAR Araştırma

Eda Serbest hakkında bilgi, Eda Serbest ve EDAR Araştırma
Haber Tarihi : 29 Nisan 2022 09:23:29
Son Güncelleme Tarihi : 30 Nisan 2022 10:46:35

Eda Serbest ​1992 yılında Samsun'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Eda Serbest, sonra İKS Yapım'da proje koordinatörlüğü yaptı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Çınaraltı Gençlik Söyleşileri nde organizatörlük de yapan Eda Serbest, Bein Gurme kanalında Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan'ın hazırlayıp sunduğu programda koordinatörlük ve Açık Beyin Eğitim ve Danışmanlıkta genel koordinatörlük yaptı.

Eda serbest 1992 yılında Samsun’da doğdu. 2011 yılında Yeditepe Üniversitesi İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümüne giren Eda Serbest, 2015 Yılında İstanbul Kültür Sanat Yapım şirketinde (İKS) Proje Koordinatörü olarak çalıştı. 

Eda Serbest 2016 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Çınaraltı Gençlik söyleşilerini organize etti. 

İzmir Ege Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Edirne Trakya Üniversitesi gibi birçok üniversitede ve şehirde alanında uzman akademisyenlere seminerler, konferanslar düzenleyen Eda Serbest, 2017 Yılında Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof Dr Sinan Canan’ın kurmuş olduğu Açıkbeyin Eğtim Danışmalıkta Genel koordinatör olarak çalıştı. 

Burada alanında uzman akademisyenlerden Politik Psikoloji eğitimler alan Eda Serbest,  aynı zamanda eğitimler de verdi.

2020 yılında Bein Gurme kanalında Siyaset Bilimci Prof. Dr Deniz Ülke Arıboğan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Bunu Yemekte Konuşalım’ Programının Koordinatörlüğünü yürüten Eda Serbest, 2021 yılında’ EDAR Siyasal Danışmanlık Ve Kamuoyu Araştırma’ şirketini kurdu. 

Birçok siyasetçinin siyasi danışmanlığını yapan Eda Serbest, her ay gündemin saha çalışmalarını ve gündeme yönelik araştırma projelerini yönetmeye devam ediyor.