VF kat sol
VF kat sağ

Eldivenler yine Tolga'nın

Eldivenler yine Tolga'nın
Haber Tarihi : 07 Eylül 2016 09:30:26
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Yeni transferlerden sonra seçenekleri zenginleşen teknik direktör Şenol Güneş, takımdaki değişimi kademeli olarak gerçekleştirecek. Tecrübeli hoca, cumartesi günü Kardemir Karabük karşısında ilk 11’de kalede yine Tolga Zengin’e, forvette ise, lige 3 gole başlayan Cenk Tosun’a görev verecek.

BEŞİKTAŞ'ta yeni transferlerin Gaziantepspor ile geçen cumartesi oynanan hazırlık maçındaki iyi performansı Şenol Güneş'in Karabük maçına hangi ilk 11 ile çıkacağı sorusunu da gündeme getirdi. Bir yanda taraftarın beğenisini kazanan kaleci Fabricio, diğer yanda Arena'daki ilk maçta golle tanışan Aboubakar...

Ve iki asit yapan Caner Erkin ile bir gol ve bir asistle oynayan Talicsa... Yine sezonun flaş transferlerinden Gökhan Gönül'ün de ilk 11 başlayıp başlamayacağı merak konusu.

STOPERDE TOSİC SÜRPRİZİGÜNEŞ'in kadrodaki değişimi kademeli yapması bekleniyor. Bu nedenle Güneş'in kalede yine Tolga'ya, forvette de haksızlık etmemek için ilk iki lig maçında 3 gol atan Cenk Tosun'a şans verecek. Aboubakar, geçen yıl Gomez'de olduğu gibi bir yedek soyunacak. Karabük maçında Caner ve Gökhan'ın ilk 11 başlaması beklenirken, forvet arkasında da Talisca görev yapacak. Güneş'in stoperde de sürpriz yapıp Marcelo'nun yanında Tosic'i oynatması bekleniyor.