En İyi 5 Göz Altı Kremi

En İyi 5 Göz Altı Kremi
Haber Tarihi : 05 Şubat 2019 16:54:46
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Kadın erkek fark etmeden hepimiz cildimizin sağlıklı bir görünüm ve dokuda kalmasını isteriz. Bu yüzden de evde cilt bakımı rutinimizi kurar bununla da kalmaz zaman zaman da profesyonel yardımlarla cilt bakımı yaptırırız.

Cildimizin daha dinamik bir görünüm de kalması için çabalarız. Cilt bakımı ürünleri vücut için başka yüz için başka olmanın yanı sıra bölgesel olarak da farklılık göstermektedir. Dudak ve göz bölgesine uyguladığınız ürünler ile yüz bölgesine uyguladığınız ürünler aynı değildir. Bunun nedeni bu bölgelerin çok daha hassas bir yapıya sahip olmasıdır. Özellikle göz bölgesi yüzümüzün en dikkat çeken bölgesidir. Bu nedenle burada oluşan tahribat bizi ve cildimizi olduğundan daha yaşlı ya da yorgun gösterebilmektedir. Gözlerimizin etrafında kazayağı diyerek belirttiğimiz ince çizgi ve kırışıklıklar ya da koyu görünümdeki halkalar istemediğimiz bir görünüm kazanmamıza neden olabilir. Bu yüzden göz çevresi için bakım kremlerini kullanarak bu bölgenin görünümünü korumasına yardımcı olmamız gerekmektedir. Cildimizin sağlıklı görünüm ve dokusunu koruyabilmesi için cilt bakımı rutini çok önemlidir ancak cilt bakımının iyi bir şekilde cildinize etki edebilmesi için seçilen ürünlerin cilde tam olarak uyması gerektiği de unutulmamalıdır. Bu nedenle göz çevrenizi iyi bir şekilde tanımalı ve ürünlerinizi seçerken bunları göz önünde bulundurmalısınız.

Kullanıcılarının beğenisini kazanmış 5 etkili göz çevresi kremi önerisi;

 

  • La Roche Posay Redermic C Eyes Hassas Göz Çevresi İçin Anti Aging Bakım Kremi Anti-aging etkili bu bakım kremi olgun cilt tipine sahip olan kişiler için geliştirilmiş olup göz çevresini nemlendirmeye yardımcı olmanın yanı sıra bu bölgede oluşan kaz ayaklarının azaltılmasına da destek verir. Sıkılaştırıcı etkisi ile bölgenin daha dolgun ve dinamik bir görünüm yakalamasına yardım eder. Özel olarak geliştirilen formülünde yer alan Hyaluronikc Asit ve C Vitamini ile cildin su tutma kapasitesini arttırarak nem açısından bir doyum yaşamasına destek olur. Göz çevresinin yumuşak ve pürüzsüz bir doku kazanmasına yardım etmenin yanı sıra bölgenin savunmasına da yardımcı olur. Paraben ve sabun içermez. Anti-alerjiktir.
  •  

  • Darphin Hydraskin Eye Cream Gel Göz Kremi Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş olan bir göz çevresi bakım kremidir. Göz çevresini etkili bir şekilde nemlendirerek bölgenin nem dengesinin kurulmasına destek verir. Göz çevresinin yumuşak ve pürüzsüz bir doku kazanmasına yardım eder. Organik bir içerikle geliştirilen özel formülü ile gücünü doğadan alan bir ürün olup göz çevrenizin aydınlık ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına destek verir. Canlandırıcı bir etkisi vardır.
  •  

  • Caudalie Resveratrol Lift Eye Lifting Balm Sıkılaştırıcı Göz Bakımı
  •  

    Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş olan sıkılaştırıcı etkili bir bakım kremidir. Göz ve dudak bölgesinde kullanıma uygun olan ürün olgun cilt tiplerinin kullanımı için geliştirilmiştir. Gözaltı bölgesinde oluşan şişlik gibi durumların giderilmesine yardımcı olmanın yanı sıra sıkılaştırıcı etkisi ile bölgenin dolgunlaşmasına destek vererek daha dinamik bir görünüm yakalamanız için çabalar. Göz ve dudak çevresinde oluşan yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmaya destek olur. Göz ve dudak bölgesinin etkili bir şekilde nemlenmesine de yardımcı olur. Göz çevresinde kolajen salınımını arttırarak kırışıklık oluşumunu önlemeye destek verir.

     

  • Strivectin Advenced Retinol Eye Treatment
  • Gündüz kremleri kadar gece uygulamaları da önemlidir. Çünkü cilt kendini yenileme sürecine siz gece uykudayken geçer. Gece bakımı için geliştirilen bu ürün sıkılaştırıcı etkisi ile göz çevresinin dolgunlaşmasına yardımcı olur. Cildi etkili bir şekilde nemlendirerek nem kaybı nedeniyle oluşabilecek hasarların önüne geçmeye çalışır. Göz çevresinin cilt bariyerini kuvvetlendirerek bölgeyi dış etkilere karşı daha iyi korumaya destek olur. Göz çevresinde oluşan mor görünümdeki halkaların giderilmesine yardımcı olarak bölgenin daha aydınlık ve parlak bir görünüm kazanması için çabalar. Ciltte alerjiye ve hassasiyete neden olmaz.

     

  • SkinCeuticals A.G.E. Eye Complex Göz Kremi
  •  

    Kuru ve normal cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş olan bu göz kremi, olgun cilt tipleri içindir. Cilt yüzeyinde zamanla meydana gelen ince çizgi ve kırışıklık gibi durumların giderilmesine destek olarak bölgenin sıkılaşmasına yardım eder. Mimik nedeniyle oluşan kırışıklıkların toparlanması için çabalar. Göz çevresinin yenilenme sürecine destek olmak için bölgeyi etkili bir şekilde nemlendirmeye çalışır. Bu sayede kırışıklık karşıtı bakımın yani sıra bölgenin doğal ışıltısını da yeniden kazanmasına yardımcı olur. Göz çevresinde meydana gelen renk değişikliklerin giderilmesine yardımcı olarak dengeli bir görünüm yakalamanız için destek verir.

    Tüm bu ve diğer göz kremlerini https://www.narecza.com/goz-kremleri buradan inceleyerek satın alabilirsiniz.