Exxen Cashback ile Dizi Keyfinizi Katlayın

Exxen Cashback ile Dizi Keyfinizi Katlayın
Haber Tarihi : 11 Ağustos 2022 21:46:23
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Farklı yayın anlayışıyla diğer izleme platformlarından ayrılan Exxen barındırdığı birçok dizi ve şovlarla büyük ilgi görüyor. Bir de buna Türkiye ve dünyadan popüler futbol liglerinde oynanan maçlar katılınca spor ve eğlence severlerin vazgeçilmezi haline geldi.

Herkesin konuştuğu Gibi ve Konuşanlar, herkesin özlediği Sihirli Annem’in yeni bölümleri, yepyeni dizilerden Şeref Bey, Bu Benim Masalım, Vahşi Şeyler ve Hükümsüz ve daha onlarca yapımla Exxen dijital platformlar arasında şimdiden sağlam bir pozisyona sahip.

Peki Exxen’in harika içeriklerini tüketirken daha avantajlı fiyatlardan yararlanmak mümkün mü? Exxen Cashback ile mümkün! Peki nasıl mı? Tüm detaylar yazımızda.

Exxen Nedir?

Exxen, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun medya tarafından kurulan bir dijital platformdur. 1 Ocak 2021 yılında yayına başlayan Exxen içerisinde birçok dizi, şov ve spor programı bulundurmaktadır.

Arşivinde bulunan birçok eski dizinin yanında bitmiş birçok dizinin de tekrar çekimini gerçekleştiren Exxen bu yönüyle yapımcı olarak da var olmaktadır. Birçok sosyal medya influencer’ıyla birlikte yapılan programlarla izleme alışkanlıklarına yeni bir soluk kazandıran platform Konuşanlar, Gibi, Sihirli Annem ve daha birçok yeni programla büyük popülerlik kazanmıştır.

Exxen’in Özellikleri

Yayına başladığı günden bugüne kendine birçok yenilik katan Exxen’in öne çıkan özellikleri şunlardır:

     Bilgisayarlar, mobil cihazlar, araç sistemleri, konsollar ve televizyonlarda uygulama desteği,

     5 profil ve 10 cihaz ile izleme özelliği

     4K UHD çözünürlük desteği

     Çocuk kilidi ve özelleştirilebilir profiller

Exxen Fiyatları

Güncel Exxen abonelik planları reklamlı ve reklamsız olarak ikiye ayrılıyor. Fiyatlar ise şöyledir:

     Reklamlı Exxen Üyelik Fiyatı (Aylık): 19.90 TL

     Reklamlı Exxen Üyelik Fiyatı (Yıllık): 16,60 TL x 12

     Reklamsız Exxen Üyelik Fiyatı (Aylık): 29.90 TL

     Reklamsız Exxen Üyelik Fiyatı (Yıllık): 24,90 TL x 12

 

En popüler liglerden en heyecanlı maçları takip edebileceğiniz ExxenSpor paket fiyatları ise şöyledir:

          Reklamlı ExxenSpor Üyelik Fiyatı (Aylık): 49,80 TL

          Reklamlı ExxenSpor Üyelik Fiyatı (Yıllık): 44,80 TL x 12 ay

          Reklamsız ExxenSpor Üyelik Fiyatı (Aylık): 69,80 TL

          Reklamsız ExxenSpor Üyelik Fiyatı (Yıllık): 54,80 TL x 12 ay

Ayrıca unutmayın; ExxenSpor için aldığınız reklamlı ve reklamsız abonelik paketleri aynı paketin karşılığı olan Exxen üyeliğini de içermektedir.

Exxen Cashback Nedir?

Exxen Cashback yaptığınız aylık Exxen üyelik ödemelerinin kampanya dahilinde belirlenen oranda hesabınıza geri ödendiği bir indirim türüdür.

 

Örneğin; %50 Exxen Cashback kampanyasına katılmanız durumunda aylık ödediğiniz 29,90 TL’lik abonelik bedelinin 15 TL’si satın alımın ardından hesabınıza geri yüklenir. Böylece Reklamsız Exxen Paketi’nin sunduğu en avantajlı 299 TL yıllık ödeme yerine aylık ödemelerinizin yıllık ücreti 180 TL’ye denk gelir. Böylece en avantajlı Exxen aboneliğinin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Bu tip kampanyalar zaman zaman toplam kullanabilecek kişi veya belirli bir miktar limiti barındırabilir. Bu nedenle yararlanmak istediğiniz cashback kampanyalarının katılım koşullarını mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz.

Exxen Cashback Nasıl Kullanılır?

Exxen Cashback kullanmak için ilgili kampanyayı sunan bir finans uygulamasında belirtilen katılım koşullarını sağlamanız yeterlidir. Koşullarda bahsedildiği adımları takip ederek abonelik alımınızı yaptıktan sonra cashback geri ödemesini takip edebilirsiniz.

Exxen Cashback kampanyasına katılmak isterseniz tek yapmanız gereken cashback alabileceğiniz hizmetlerden biri olan Ozan SuperApp’e ait Ozan SuperCard’ı edinmeniz. Sonrasında Exxen aboneliğini aylık seçeneği ile almalı ve alırken bu kartı kullanmalısınız. Saniyeler içinde aylık ödemenizin yarısı hesabınıza geri yüklenir. Aylık olarak yapılacak çekimlerde de yine yarısını ödeyerek en avantajlı Exxen aboneliğinin keyfini çıkarabilirsiniz.