Ey Müslümanlar gazamız mübarek olsun! 21. asrın 2. Haçlı seferi resmen başladı

Ey Müslümanlar gazamız mübarek olsun! 21. asrın 2. Haçlı seferi resmen başladı
Haber Tarihi : 07 Aralık 2017 01:13:52
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

ABD eski Başkanı George Bush, 11 Eylül tiyatrosundan 6 gün sonra ‘Haçlı Seferi’nin yeniden başladığını ilan ederek, Afganistan ve Irak’ı işgal etmişti. Afganistan’da saplandığı bataklıktan çıkamayan şeytanî devlet Amerika’nın Başkanı Bush, 21. Asırda yaşanacak İslam ve şeytanîler arasındaki savaşı ilan etmişti. Şimdi ise Siyonizmin kurduğu ilk devlet olan Amerika’nın yeni faşist başkanı, koltuğunu kurtarmak için resmen yirmi birinci asrın 2. Haçlı Seferini başlatmak için düğmeye bastı.

Yeni Söz Haber Merkezi

İngiliz işgalindeki Amerika'yı alarak ilk devletini, birkaç yıl sonra ‘Fransız devrimi' masalıyla ikinci devletini ve Rus Çarı'nı devirerek üçüncü devletlerini kuran Yahudiler, Osmanlı'yı parçalayarak dördüncü sırada Türkiye'yi ve Filistin'i işgal ederek beşinci sırada ise İsrail devletini kurdu. Kardeşleri Hitler sayesinde altıncı Yahudi devleti Almanya'yı kuran Siyonistler, 15 yıl önce Türkiye'ye kaybedince acıdan kudurdu. Şimdi ise kuklaları sarı faşist Trump'a Kudüs'ü başşehir ilan ettirerek Haçlılara büyük İsrail'i kurdurmanın peşinde koşuyorlar.

NATO'DAN ABD'YE TAM DESTEK

Siyonist kontrolündeki Haçlı ordusu NATO'nun Genel Sekreteri Stoltenberg, “Başkan Trump bugün bir konuşma yapacağını açıkladı. Bu konuşma henüz yapılmadı. Dolayısıyla henüz yapılmamış bir konuşma hakkında yorum yapmak için biraz erken olduğunu düşünüyorum" dedi. ABD'nin, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma planının ülkenin kendi vereceği karar olduğunu ve bu karara "saygı duyduğunu" bildirdi.

SİYONİZM'İN PAPASINDAN ÜÇ MAYMUNLUK

Siyonizmin şeytan ABD üzerinden çektiği operasyona hiç değinmeyen FETÖ'nün mezhebinden Haçlıların dini lideri Cizvit papazı Papa Francesco'dan, Kutsal Topraklar konusunda herkesin haklarına saygı gösteren bir diyalog kurulması şeklinde komik açıklamalar geldi. Filistin halkı için 'barış ve refah' umut eden üç maymuncu papa, "Tüm insanların haklarını tanıma adına bu diyaloğun birinci şartı karşılıklı saygı ve bu saygıyı güçlendirmeye bağlılıktır" dedi.

RUSYA GANİMET PUSUSUNDA

Mason Stalin dışında başta Lenin olmak üzere tüm kurucuları Yahudi olan SSCB'nin kalıntısı ve Yahudilerin hâkim olduğu ülkelerden biri olan Rusya, ABD'nin Kudüs hamlesi konusunda sessizliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız Filistin'den söz eden Putin, Filistin'e diyalog çağrısında bulunarak, bir kez daha pusuda ganimet beklediğini gözler önüne serdi.

İNGİLTERE'YE SİLAHLI GÖZDAĞI

Bugünkü terör örgütü İsrail'in kuruluşunda en büyük paya sahip olan İngiltere dün sahne dışına itildi. Sarışın şeytanın Kudüs hamlesine sessiz kalmasını sağlamak için MOSSAD, İngiltere Başbakanı May'e yönelik suikast girişiminde bulundu. Böylelikle istediği an öldürebileceği mesajı verdikleri May ve Kraliçe'ye gözdağı vererek, suikastın faturasını da Müslümanlara kesmeye kalktılar.

ARAP REJİMLERİ ÇANTADA KEKLİK

Mısır'ın firavunu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Yahudi kökenli emiri, Suudi Arabistan'ın İsrail'e âşık Vehhabi kralı ve veliahdı, Suudilerin kuklası Bahreyn'i, Hizbullah adlı terör örgütü ile kıskaçta tutulan Lübnan'ı, Yahudi desteğini çoktan hak eden Suriye'si başta olmak üzere pek çok Arap rejimi, Trump'ın hamlesi karşısında koltuklarını korumak için her şarta dünden ‘evet' diyorlar.

HAÇLILARIN TRUVA PAPAZI

Haçlılar ve Siyonistlerin hizmette kusur etmeyen terör örgütü FETÖ de Kudüs'ün, köpekliklerini yaptıkları dindaşları Yahudilere verilmesi konusunda ABD'de ve sosyal medyada destek veriyorlar ve Erdoğan'ın “Kudüs kırmızı çizgimizdir” açıklaması üzerinden saldırı düzenliyorlar.

ROTHSCHILD'İN MACRON'U TEPKİLİ

Adı ‘yahudi baron Rothschild'in elemanı'na çıkan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron şaşırtıcı bir şekilde Trump'ı uyardı. ABD'nin tek taraflı şekilde Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ihtimalinin 'kötü bir fikir' olduğunu söyledi. Trump'ı telefonla arayan Macron'un Kudüs'ün statüsünün İsrail-Filistin arasındaki barış görüşmeleri çerçevesinde belirlenmesi gerektiğini hatırlattı. Macron'un çıkışı Yahudilerin de bölünmüşlüğünün işareti olarak yorumlandı.

UÇ KARAKOL PYD

Türkiye sınırına PKK/PYD koridoru oluşturmak isteyen ABD'nin asıl amacının “Büyük İsrail hayalini” hayata geçirmek için terör örgütünü bir ara karakol olarak kullanmak olduğu kaydedildi. Türkiye'nin hem Müslüman Araplar, hem de terörist İsrail ile irtibatının koparılması amaçlı plana uygun olarak PKK/PYD'ye Moskova'da büro açtıran, PYD ve Rusya bayrağını denk tutup resim çektiren Rusya'nın da bu amaca hizmet ettiği belirtiliyor. 

AMERİKALILAR TRUMP'A KARŞI

Shibley Telhami'nin Brookings Enstitüsü; İsrail-Filistin çatışması, İran ve bölgedeki Rusya'nın rolü de dâhil olmak üzere Ortadoğu'ya yönelik Amerikan tutumlarını inceleyen bir kamuoyu araştırması yaptı. Araştırmadaki ‘ABD'nin Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşımasına destek oluyor musunuz' sorusuna ankete katılan Amerikalıların yüzde 63'ü hayır derken, Trump'a oy verenlerin bile Trump'ı desteklemediği görüldü.

İSRAİL'İ HARİTADAN SİLERİZ!

Ülke içinde köşeye sıkışan ve koltuğunu garanti altına almak için derin Amerika'nın sahibi Yahudiler ile işbirliğine giren Trump'ın hesap etmediği şey ise bu haçlı savaşının kaybedenin hasta adam ABD olduğudur. Türkiye, Katar, Pakistan gibi birkaç ülke lideri dışında İslam ülkelerinin liderleri it izini sürse de Müslüman halklar hakikatin peşinden gidiyor. Batı ise Müslüman hakların 1948 ve 1967 toplumu olmadığını göremiyor. Irak, Afganistan, Suriye, Yemen, Somali, Filistin gibi ülkelerde savaş tecrübesi edinen Müslümanların İsrail'i haritadan silebileceğini asla unutmamak gerekiyor. 

GOOGLE ŞEYTANLIK LİDER

Şeytanlıkta liderliği Trump'a kaptırmak istemeyen meşhur motoru ve internet servisi Google, Kudüs ismini şimdiden “İsrail'in başkenti” olarak ilan etti. Kudüs ve Jerusalem yazılarak yapılan aramalarda “İsrail'in başkenti” olarak yazıldığı görüldü.

07-YS-SYF16-r-page-001