Göçmen erkekleri kısırlaştıralım

Göçmen erkekleri kısırlaştıralım
Haber Tarihi : 06 Ekim 2015 05:45:40
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Finlandiyalı politikacı Olli Sademies, batının aşağılık yüzünü bir kez daha ifşa etti. Afrikalı göçmenlerin çok sayıda çocuk olduğunu ileri süren Helsinki Meclisi Başkan Yardımcısı Sademies, “Afrikalı göçmenleri kısırlaştıralım” açıklaması yaptı.

Yeni Söz / Haber Merkezi 

Afrikalıları kısırlaştıralım

Ortalama üç çocuğu olan Afrikalıların az çocuklu Avrupa'nın geleceği açısından büyük bir tehdit olduğunu dile getiren Finliler Partisi üyesi Olli Sademies, özellikle Afrika'dan gelen göçmen erkeklerin zorla kısırlaştırılması gerektiğini söyledi.

Bu faşizmdir

Parti Sekreteri Riikka Sjunga ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada Olli Sademies'in görüşlerinin partilerinin görüşü olmadığı yazdı. Kanerva İsveçli Haber Ajansı'na konuşan Genel Sekreter Kanerva, OlliSademies'in Facebook hesabına yazdıklarının deli saçması şeyler olduğunu söyledi. “Bu bir faşizmdir” diyen Genel Sekreter Kanerva“Hitler aynı şekilde düşünüyordu. Bu saçmalıklar neden anlamıyorum" dedi.

Yabancıları damgalayalım

Faşistlerin yoğun olduğu anlaşılan Finlandiya'nın Finliler Partisi milletvekili Uusi Suomi ise 2012 yılında bloğunda Avrupa'daki yabancıların kollarına menşe ülkelerine gösteren bir damga vurulması ve herkesin ülkesine göre farklı kıyafetler girmesini önermiş, gelen tepkiler üzerine yazıyı kaldırmıştı.

Göçmenler hamamböceği

Murdoch'a ait The Sun gazetesinin yazarı Katie Hopkins iseyazısında göçmenlere "hamamböceği" şeklinde hakaret etmişti "Hiç kuşkunuz olmasın, bu göçmenler hamamböceği gibidir. Onlar için en iyi çözüm nükleer bombadır… " Batıda mazlum insanlara sıçan ve hamamböceği gibi muamelesi yapıldığını kaydeden BM yüksek komiseri ZeidRa'ad Al Hussein, “Bunlar Hitler özentisinden başka bir şey olmayıp, utanç vericidir” dedi.