Günahlarını itiraf etmeden barış olmaz

Günahlarını itiraf etmeden barış olmaz
Haber Tarihi : 05 Kasım 2015 05:26:19
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Aydın Doğan medyası, 1 Kasım sandıkları başına düşünce barış fedailiğine soyundu. Dün Hürriyet’te ‘1 Kasım'dan sonraya bakmak’ başlıklı sözde ‘barış mektubu’ yayınladı. Halk ise Aydın Doğan ve şürekasına ‘bugüne kadar yaptığınız manipülasyon, vurgun ve algı operasyonları yoluyla ülkeye verdiğiniz zararları itiraf edip özür dileyin, sonra barışırız’ diyor.

BAŞINA SANDIK DÜŞTÜ

Hurriyet

1 Kasım günü dâhil Erdoğan üzerinden Türkiye'ye saldıran, CHP'yi, HDP'yi ve terörü destekleyen Doğan Medyası, 1 Kasım sonuçları açıklanır açıklanmaz, ağız değiştirdi. AK Parti'ye 13 yıldır, AKP diyen Doğan ve şürekâsı, hızla çark etti.

ÖNCE YAĞ SONRA YUMUŞAMA İSTEĞİ

Dünkü mektubunda, önce Cumhurbaşkanı, Başbakan ve AK Parti'ye dönük güzellemeler yapan Aydın Doğan, “Türkiye şu andan itibaren yapılan tartışmaları geriye bırakarak, gelecek hedeflerine odaklanmalıdır” diyerek merhamet dilendi.

UKALALIĞA DA DEVAM

Merhamet dilenirken bile akıl verme ve ukalalığı sürdüren Hürriyet, “herkese, öncelikle de iktidara büyük sorumluluklar düştüğü tartışılamaz” diye yazdı. İktidarın bu yönde toplumun bütün kesimlerini ikna edecek somut adımlar atmasını isteyerek de değişmeyeceğini gösterdi.

Bugunler tarih oldu beyler

YAVUZ HIRSIZ MİSÂLİ

Kurulduğu günden bu yana kullandığı, şiddet dili, kararttığı hayatlar, yaptığı manipülasyonlar, vurun ve algı operasyonları, hakaret ve iftiraların merkez üssü konumundaki Hürriyet, bunlardan nedamet duyup itiraf etmek yerine, “gerilimlerin aşılabilmesi, aynı zamanda muhtelif mecralardan verilen mesajlarda gösterilecek özene de bağlı olduğunu” arsızlığını dillendiriyor.

SİYONİSTLERLE ORTAKLIĞINI BİTİR

Doğan Holding'in 2014 Genel Kurul Tutanağı Doğan grubunun sadece Siyonist Alman sermayesiyle değil, pek çok küresel vurguncu şirket ve şahıs ile de ortaklıklar kurduğunu gösteriyor. Alman Siyonistlerle birlikte çıkardığı Hürriyet'inde “Ülkede giderek yaygınlık kazanan şiddet dilinin de bir an önce durdurulması gerekiyor” diye yazdı.

demlenin

AYDIN DOĞAN YALAN VE ŞİDDETE SON VER

Çokseslilikten, yaşatmaktan, düşünce ve ifade özgürlüğünden, özgürlük alanlarını genişletilmesinden, demokrasiden, nefret ve ötekileştirme söylemlerine son vermekten, birleştirmekten ve kaynaştırmaktan söz eden Aydın Doğan'ın samimiyetine kendi bile inanmıyor.

AYDIN DOĞAN, TERÖRLE İLİŞKİNİ KES

Sanki yapılan farklıymış gibi Doğancılar, devlet içindeki her türlü illegal yapılanmayla hukuk içinde mücadele edilmesi gerektiğini kaydediyor. Türkiye'de terörle, teröristle mücadele sanki hukuk zemininin dışında yapılıyormuş gibi takdim eden biri sadece aynaya bakınca bunu söyleyebilir. Hürriyet'in yaptığı da bundan ibaret.

AYDIN DOĞAN, FETÖ İLE İLİŞKİNİ İTİRAF ET

FETÖ ile yoğun ilişkisi olduğu, hatta FETÖ'cülere kuyruğu kaptırdığı yazılıp çizilen Doğan, bunlarla ilişkilerini itiraf edip, nedamet duymak yerine, AK Partiye, Başbakan'a ve Cumhurbaşkanı'na akıl vermeye kalkışıyor. Uyan artık Aydın Doğan, devrinin bittiğini gör. Son pişmanlıktan yararlan. Yırtınsanız da, çatlasanız da, patlasanız da, Yeni Türkiye'de sizin gibilere yer olmadığını görün.