Haçlı iç savaşı kapıda mı?

Haçlı iç savaşı kapıda mı?
Haber Tarihi : 22 Aralık 2017 01:25:06
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Hitler Almanya’sında yayın yapan Yahudi patrona ait Bild gazetesi, Rusya’nın Almanya, Hollanda, Polonya, Norveç, Finlandiya ve İsveç'i işgale hazırlandığını yazdı. Rusya'nın Eylül ayında yaptığı tatbikatın NATO ve Avrupa ülkelerine saldırı tatbikatı olduğunu ileri süren Bild’in Avrupa'ya savaş uyarısı, Katolik Hıristiyanların 1096’da gerçekleştirdiği 1. Haçlı Seferindeki -o zaman Ortodoks Bizans’ın elinde olan- İstanbul’un Haçlı yağması ile Hitler’in SSCB topraklarına yönelik akınlarını akla getirdi. Evanjelist ve Katolik ABD ve Avrupa’nın Kudüs konusundaki ihanetinin Müslümanların yanı sıra Ortodoksları da kapsaması, İsrail’in tasmalısı Almanları hayli tedirgin etmişe benziyor.

YAHUDİ BİLD'İN DERDİ NE?

Osmanlı'nın yıkılışı ve Lozan'da atılan kazığın mimarlarından Hahambaşı Hayim Nahun, Osmanlı Bankası'ndan çaldıktan sonra oğlunu da Türkiye'deki Selanikli Yahudi Burla Biraderler'e emanet etmişti. Burla Biraderler de Sabetayist Sedat Simavi'yle birlikte İsrail ile aynı günlerde Hürriyet gazetesini kurmuştu. İşte o Hürriyet'in uzun zamandır hissedarı olan siyonist Axel Springer'in sahibi olduğu Bild gazetesi, ilginç bir habere imza attı. Kudüs'ün BM'deki oylamasına saatler kala Avrupa ile Rusya'nın ya da Katolikler ile Ortodoksların arasını açmaya çalışan Bild'in amacı, gündem değiştirmek olarak da yorumlandı.

ALMANLAR PANİKLEDİ Mİ?

2. Dünya Savaşı sırasındaki cephelerden biri de Hitler Almanya'sı ile Stalin Rusya'sı arasında idi. Savaş sonrasında ise Almanya, ABD ve Rusya arasında bölüşülmüştü. İşte o zamandan bu yana süren gerilim, bugünlerde siyonist yayın organlarınca yeniden körüklenmeye başladı. Bu bağlamda bir habere imza atan Bild gazetesi, Rusları, Almanya'yı tehdit, hatta işgal etmeye hazırlanmakla suçladı. Peki, bu Almanları tedirgin etti mi? Henüz bilinmiyor, çünkü Alman yetkileri henüz bir açıklamada bulunmadı.

HABERİN KAYNAĞI NE?

Avrupa ile Rusya'nın arasını açmaya dönük olduğu da ileri sürülen haberinin kaynağı, gazetenin iddiasına göre batılı istihbarat öğütleri. Rusya'nın gerçekleştirdiği 'Sapad 2017' tatbikatının aslında Baltık ülkelerini hedef alan bir savaş planı olduğunu yazan ve AB ülkelerinden önlem almalarını tavsiye eden Bild'in manşetinin BM Genel Kurulu'nun Kudüs oylamasına saatler kalaya denk getirilmesinin tesadüf olmadığı kaydediliyor.

YAHUDİLER BÖLÜNDÜ MÜ?

Şaibeli seçim sonuçları sonrasında koltukta rahat tek bir gün geçiremeyen ABD'nin sarı faşist başkanının Filistin'i işgal eden sömürgeci Siyonistlerle işbirliğine giderek koltuğunu korumak için aldığı Kudüs kararı, küreselci Yahudileri rahatsız etti. Yahudilerin tasmalısı Almanların ise siyonist Bild üzerinde ABD ve İsrail'e “yavaş olun” mesajı verdiği de ileri sürülüyor.

HAÇLI İÇ SAVAŞI ÇIKAR MI?

Son 70 yıl istisna edilirse Haçlıların en çok da kendi içlerinde savaştıkları görülür. Birinci Haçlı seferinde dahi bir başka Haçlı yurdunu talan ed, kandan beslenen batılıların birbiri ardına mezhep savaşına girişmesi ihtimali hiç de uzak gözükmüyor. Bild'in iddiaları haklı çıkarsa Rusya batıyı silip süpürecek.

‘İSKENDER FÜZELERİ KULLANACAKLAR'

Bild gazetesi, Rus ordusunun savaş planlarının, NATO'nun askeri karşılık vermesini önlemeyi de hedeflediğini, bu amaçla tatbikatta Alman ve Hollanda donanmalarına ait tesislerin, kuzeyden yapılacak hava saldırılarıyla vurulması planının da bulunduğunu iddia etti. Gazeteye konuştuğu iddia edilen gaip istihbarat yetkilileri, Rusya'nın, savaş durumunda İsveç ve Finlandiya'nın tarafsız kalmayacaklarını düşündüğünü, bu nedenle de bu ülkelere yönelik İskender füzeleriyle saldırılar planladığını ileri sürdüler. 

22-YS-SYF01-r