Halktan Doğan medyasına muhteşem ayar!

Halktan Doğan medyasına muhteşem ayar!
Haber Tarihi : 23 Ekim 2015 10:40:13
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Kanal D'de yayınlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında yapılan 'Kazandığınız parayla geçinebiliyor musunuz?' anketinin sonucu, Abbas Güçlü ve Oktay Vural'ı şok etti

Kanal D'de yayınlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programına MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Adayı Oktay Vural konuk oldu. Programda başlatılan ve internet üzerinden oylanan ankette, "Kazandığınız parayla geçinebiliyor musunuz?" sorusu soruldu.YÜZDE 96 EVET DEDİAnketten çıkan sonuç ise Oktay Vural ve Abbas Güçlü'yü şok etti. Canlı yayında ankete 100 bine yakın kişinin katıldığını açıklayan Abbas Güçlü, yüzde 96 evet geçiniyorum, sadece yüzde 4 ise hayır geçinemiyorum şeklindeki sonuçları açıkladı.SONUCU GÖRÜNCE ŞAŞIRDILARAbbas Güçlü bu sonuçların ardından, "Biraz şaşırtıcı oldu. Her ne kadar siyasetçilerimiz eleştirse de demek ki halkımız halinden memnun." dedi. Oktay Vural ise, "Yaşıyorsa geçiniyor demektir ne yapsın yani." sözleriyle yorumladı.

YÜZDE 1 HAYIR DEDİProgramın sonuna kadar 552.040 kişinin ankete katıldığı görülürken, yüzde 99'lık bir kısım 'evet geçinebiliyorum' derken, sadece yüzde 1'lik bir kısım 'hayır geçinemiyoruz' dedi.