HANNAS PKK

HANNAS PKK
Haber Tarihi : 08 Eylül 2015 05:28:59
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Terör örgütü PKK, dün Dağlıca'da alçak eylemlerinden birine daha imza attı.

 HANNAS PKK

Terör örgütü PKK, dün Dağlıca'da alçak eylemlerinden birine daha imza attı. Kürt düşmanı PKK'nın hannas mensupları, yola 100 metre aralıklarla 400 kilo C-4 plastik patlayıcıyı tuzaklandı. Bomba, Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndan operasyona giden iki zırhlı aracın geçişi sırasında patlatıldı. Güvenlik güçleri ise haradan ve havadan operasyonlarını sürdürüyor.

GÜÇLÜ HAREKÂT

Kürt ve Türk düşmanı terör örgütü PKK'nın dağ ve şehir yapılanmalarına karşı milli savunma sanayi ürünleri ile operasyon düzenleyen Türk Ordusu, terör örgütüne tarihin en büyük hasarını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son operasyonlarda 2 binden fazla PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı. Bu ise PKK tarihinin en ağır kaybı olarak gösteriliyor.

MİLLİ HASSASİYETLER KAŞINIYOR

PKK'nın saldırılarını iki milli maç arasına denk getirmesinin aynı zamanda toplumsal hassasiyetlere dönük bir bomba olduğu dile getiriliyor. Önceki günkü saldırı Konya'da oynanan Türkiye-Hollanda milli maçına denk getirildi.

KARANLIK ADAMLAR TÜRKİYE'DE

Blacksand firmasından Abraham Golan ve beraberindeki karalık adamların heyetinin, PKK'nın terör faaliyetleri yeniden hız vermesinden kısa bir süre önce Türkiye'ye geldiğini 3 Ağustos günü manşetten duyurmuştuk. ‘Anti terör ekibi' olarak geçinen ve 30'a yakın ülkedeki terör örgütlerine strateji verdikleri iddia edilen yapıların PKK'ya da ciddi destek sunduğu sanılıyor.

YALILARDAN PKK'YA DESTEK

Geçen hafta Beykoz'da bir yalıda toplanan terör örgütü mensupları, CHP, TÜSAD, Doğan ve Paralel medya temsilcilerinin Türkiye'ye karanlık günleri yeniden yaşatmak için karar aldıkları ifşa edilmişti. PKK'nın son saldırısının bu toplantının akabinde meydana gelmesi de manidar bir gelişme olarak görülüyor.

PKK ZORDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son operasyonlarda 2 binden fazla PKK'lının öldürüldüğünü söyledi. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre bu sayıda 3 bin civarında. Bu ise PKK'nın tarihinin en ağır kaybı olduğu belirtildi. PKK'nın en eğitimli Cumhurbaşkanı Erdoğan, son operasyonlarda 2 binden fazla PKK'lının öldürüldüğünü söyledi. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre bu sayıda 3 bin civarında. Elemanlarını kaybetmesi ve şehir yapılanmalarını lider kadrolarının yakalanmasının ardından zor günler geçirdiği öğrenildi. Son saldırıların ise yaşanan moral bozukluğunu hafifletmeye dönük bir eylem olduğu belirtiliyor.

BEYKOZ'DA NE KARAR ALMIŞLARDI?

Beykoz'da varılan mutabakata göre, terör artacak, ekonomide panik meydana getirilecek, TÜSİAD üyeleri elindeki likiditeyi piyasaları alt üst etmek için kullanacak, ve Erdoğan'ı daha sinirli ve agresif göstermeye çalışacaklardı. Erdoğan'ın dünkü saldırı anına denk gelen yayını üzerine Almanların Hürriyet'i İsrail'in Sözcüsü, baronların Cumhuriyet'i ve Paralel palavracılar,

söylemediği sözleri haberleştirerek plana göre hareket ettiklerini gösterdiler. Döviz ise planladıkları gibi yükseldi.

KÜRT'ÜN DÜŞMANI PKK

Pek çoğu Kürt olmayan PKK'ların terör faaliyetlerinde sadece Türk gençleri şehid düşüyor. Aynı zamanda Kürt gençler de şehit düşüyor.  Kürt sivilleri dahi gözünü kırpmadan öldürüyor. Kandırıp dağa çıkardığı Kürt gençlerini en küçük bir hadisede infaz ederken, yine Kürt kızlarına da tecavüz ediyor. PKK'nın eylemleri yüzünden yıllarca yatırım görmeyen Kürt halkı, AK Parti iktidarı sayesinde huzurlu günler geçirmeye başlamıştı. Son eylemler bölgeye yönelik yatırımları durmak ve huzurun kalıcı olmamasını engellemeye dönük.

SÖZDE KÜRTÇÜ HDP, PKK'YA ÇALIŞIYOR

Sözde Kürtçü parti HDP'nin Kars Milletvekili Şafak Özanlı'nın da aralarında bulunduğu 9 HDP'li PKK'ya gıda ve silah taşırken yakalandı. PKK militanlarına gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri 3 aracı durdurdu. Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanlı ve beraberindeki diğer 8 kişiyi gözaltına aldı. Daha önce de HDP milletvekili Faysal Sarıyıldız, terör örgütü YPG'yi silah götürürken yakalanmıştı.

KÜRT HALKI PKK'DAN NEFRET EDİYOR

Kürt analar çocuklarını dağa kaçıran, öldüren ve tecavüz eden PKK'dan nefret ediyor. Can korkusu ile uzun süre ses çıkarmayan Kürt anneler, geçtiğimiz yıl eylemlere başlamıştı. Başta Selahattin Demirtaş olmak üzere HDP'liler Kürt kadınları hain olarak damgalamışlardı. Dünde Hakkâri'nin Şemdinli ilçe Konur Vadisi'nde yaşayan "teröre karşı tepki ve terörü lanetleme" yürüyüşü düzenleyerek terör örgütüne güçlü bir tepki ortaya koydu.

PARALELCİLER HDP VE PKK'YI DESTEKLİYOR

Geçtiğimiz yıllarda KCK'ya operasyon yaparak onların yerine geçmeye çalışan ‘FETÖ'cüler, şimdi PKK ve HDP'yi destekleme kararı aldı. Gülen gönderdiği kasette, ‘HDP'ye oy verin' talimatı gönderdi. Zaman, Bugün, Meydan, Millet ve Today's Zaman, STV, Bugün ve Kanaltürk gibi yayın organlarında Erdoğan ve Türkiye'ye küfrederken, PKK'ya açık destek sunuluyor.

TÜSİAD PKK'CI MI?

Türkiye'de hükümet kurma, hükümet düşüme gücünü kaybeden dönme ve beyaz Türklerin derneği TÜSİAD, PKK terörüne karşı kınama bile yapamıyor. Hürriyet, Cumhuriyet, Yurt ve Sözcü gibi gazeteler ise attıkları manşet ve yaptıkları yalan haberlerle Türkiye'ye zarar veriyorlar. PKK'yı güçlendirip, moral verecek haberler yapan bu yayın organları, Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı yüzünden PKK ile aynı safta durmakta beis görmüyorlar.

PKK NEDEN ‘HANNAS'TIR?

Hannas, insanların şeytandan daha aşağı hâle gelmiş olanlarına verilen Kur'anî bir sıfat. Hannas, kişilik olarak şeytanlaşmış, hak, hukuk tanımayan, her türlü aşağılık eylemi normal bir halmiş gibi uygulamaktan çekinmeyen varlıkların adıdır. Bunlar amacına giden her türlü gayri insanî aracı kullanırlar. Normal insanlardan beklenen, bu insan görünümlü şeytanlardan beklenmez. O, çocuğa, kadına, yaşlıya, hizmet edene, yol götürene, iyilik yapana, tedavi edene, ekmek verene, güvenlik sağlayana, iyiye, iyiliğe kısaca insana ve hakka düşmandır. O bazen PKK, bazen DAEŞ, bazen gazeteci, bazen sanatçı, bazen anti terör şirketi, bazen baron, bazen işadamı, bazen siyasetçi olarak çıkar karşımıza. O aslında görünen şeytandır.