İşgal güçleri bir Filistinliye daha kıydı

İşgal güçleri bir Filistinliye daha kıydı
Haber Tarihi : 12 Ekim 2015 08:19:40
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

İsrail işgal güçleri polisinin, Doğu Kudüs'te 'bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu' iddiasıyla bir Filistinliyi vurarak öldürdüğü bildirildi.

İsrail polisinin, Doğu Kudüs'te "bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla bir Filistinliyi vurarak öldürdüğü bildirildi. 

İsrail Polis Sözcüsü Micky Rosenfeld yaptığı yazılı açıklamada, "(Mescid-i Aksa'nın) Aslanlı kapı yakınlarında bıçaklama girişimi oldu. Saldırgan polislere bıçak çekmesinin ardından olay yerinde vuruldu. Olay yeri polis tarafından kapatıldı" ifadelerini kullandı.

Yahudi yerleşimcilerin, ağustosun başlarında Nablus'ta Filistinli bir ailenin evini kundaklamasıyla fitili ateşlenen, Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlarla tırmanan gerginlik, son günlerde İsrail'de ağırlıklı olarak Filistinlilerin yaşadığı şehirlerle Doğu Kudüs, Batı Şeria ve Gazze'nin çeşitli bölgelerinde düzenlenen gösterilerle ciddi boyutlara ulaştı. Ay başından bu yana İsrail'in saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı bu son olayla 25'e yükselirken, olaylarda 4 de İsrailli öldü. 

SİYONİST İSRAİL'İN FİLİSTİN'E ZULMÜ BİTMİYOR