VF kat sol
VF kat sağ

İsrailliler yanlışlıkla Yahudi bıçakladı

İsrailliler yanlışlıkla Yahudi bıçakladı
Haber Tarihi : 15 Ekim 2015 18:00:21
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

İsrail'de ve işgal altındaki Filistin topraklarında sık sık Filistinlilere yönelik saldırılar düzenleyen siyonistler bu kez hedef şaşırdı.

Siyonistler, Filistin halkına yönelik düzenlediği saldırılarda bu kez hedef şaşırdı. İsrail'in Hayfa şehrinde bir İsrailli, Filistinli zannettiği bir başka Yahudi'ye bıçakla saldırdı. Kiryat Ata bölgesinde gerçekleşen olay sonrasında bıçaklanan kişinin yaralandığı, saldırganın ise tutuklandığı belirtildi.

Adının Uriel Razkan olduğu öğrenilen saldırı mağduru, yaşadıklarını İsrail basınına anlattı. Razkan, saldırgana "Ben Yahudi'yim dediğini ama adamın kendisine inanmadığını ve bıçağıyla saldırdığını söyledi. Saldırganın kendisine "Bunu hakediyorsun Arap piçi!" diye bağırdığını söyleyen Razkan "Ben Arap olsaydım da bu eylem doğru olmazdı. Kimseyi bıçaklamamalısınız" diye konuştu.

Polis kaynakları ise saldırının intikam amacıyla yapıldığını bildirdi. Saldırganın, Razkan'dan öne bir Filistinli'ye yaklaşıp Arap olup olmadığını sorduğu, "hayır" cevabı aldıktan sonra ise Razkan'a saldırdığı belirtildi.