İşte muasır medeniyet faşizmi

İşte muasır medeniyet faşizmi
Haber Tarihi : 04 Eylül 2015 07:55:45
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Önceki gün Bodrum’dan Yunanistan’ın Kos adasına giden göçmen botları Yunan görevlileri tarafından delinince botlar battı. 5 çocuk 12 kişinin cesetleri kıyıya vurdu.

SAHİLDE OYNAYAN ÇOCUKLARA FÜZE

İsrail geçtiğimiz yıllarda sahilde oyun oynayan çocukları füze ile vurdu ve masum çocukları katletti. İsrail geçen hafta 12 yaşındaki kolu kırık bir çocuğa işkence etti. Ardından da İsrail Kültür Bakanı, askere ‘o çocuğu öldürmeliydin' dedi.

BUDİSTLER ÇOCUKLARI YAKIYOR

Mymmar'da Müslüman olduğu için Budistlerin saldırısına uğrayan çocuklar açlıktan öldü ve yakılarak öldürüldüler. Bazı çocuklar ve aileler denizlerde boğularak, bazıları açlık ve susuzluktan öldü.

3 BEBEK SUSUZLUKTAN BÖBREKLERİNİ KAYBETTİ

Geçen hafta Avustralya'da bir tavuk kamyonunda 71 göçmen havasızlık ve susuzluktan ölmüş olarak ele geçirildi. Ertesi gün ise 31 göçmen ölmek üzere iken bulundu. 3 bebek susuzluktan dolayı böbreklerini kaybetti.

‘BİZE BARİ HAYVAN MUAMELESİ YAPIN'

İran Suriye ve batının desteklediği Suriye rejimi her gün varil bombaları, çocukları katlediyor. Çocukları açlıktan ölen Suriyeli kadın daha bu Pazar günü, insan hakları öğütlerinden ümidini kestiği için hayvan hakları örgütlerine çağrı yaparak, Bizi insan olarak görmüyorsanız bari hayvan olarak göründe yardım edin. Çocuklarımız ölmesin” diye çağrı yaptı.

AB SOYKIRIM YAPIYOR

İtalya'nın Palermo şehri belediye başkanı Leoluca Orlando ise gelişmelere isyan ederek, Avrupa soykırım suçu işliyor' diye haykırmıştı. ‘Biz ne kadar insansak onlarda o kadar insan' diye haykıran belediye başkanını AB görmedi, duymadı ve umursamadı.

BEDENLER VİCDANLARIMIZIN CESEDİDİR

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Akdeniz sahillerine vuran çocuk cesetleri, dalgaların boğup sahile attığı bedenler, vicdanlarımızın cesedidir" açıklaması yaptı.

Akdeniz'in sadece bir "mülteci mezarlığına" değil, aynı zamanda "vicdan ve merhamet mezarlığına" dönüştüğünü kaydeden Görmez, "Göçmen mezarlığına dönüşen Akdeniz, vicdan mezarlığına dönüşmesin diye ses verelim. Çocuk cesetleri sahillere vurdu, vicdanlar ne zaman uyanacak" ifadesini kullandı. 

KOS'TA ÖLÜM MANGALARI

Yeni Söz muhabiri Kemal Güller geçtiğimiz ay Yunanistan'ın Kos adasına gidip, mültecilerin yaşadığı dramı görüntülemişti. Yunan kuvvetlerinin göçmenlere yaptığı zulme şahitlik edip, emniyet müdürü ile görüşmüştü. Bugün Kos gelmesinler diye batırılan bu botların hesabını bu zalimlere kimse sormayacak Allah'tan başka.

MACARİSTAN'DAN ÇİRKEFLİK

Göçmenleri tel örgülere hapsedip aç susuz bırakan Avrupa, batının ulaşım araçlarına binmelerine bile tahammül edemiyor. Bu kapsamda Macaristan Demir Yolları ‘göçmenler de biniyor' diye seferlerini durdu. Tepkiler üzerine Macaristan dün seferleri yeniden başlattı.

MERKEL'DEN AŞAĞILIK TEKLİF

Göçmenleri ülkesine kabul etmeyen Almanya, Türkiye, Yunanistan ve İtalya'da kamp kurulmasını önerdi. Bu kamplardan bazı kimseleri seçerek ülkesine kabul etmeyi de teklif eden Almanya, insanlık hiçbir nasibi olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi. 

KÖR ŞEYTAN: UNICEF

Yahudi güdümündeki Birleşmiş Milletler (BM)'in Çocuk Fonu UNİCEF ise dünyada yaşanan çocuk tecavüzleri, çocuk işçiler, çocuk ölümleri ve çocuk göçleri ile ilgili istatistik yayınlamaktan başka hiçbir iş yapmıyor. Dünyanın her yerinde para dilenen örgüt, zulme uğrayanlar Afrikalılar, Asyalılar ve özellikle de Müslümanlar olduğundan kör sağır ve dilsiz şeytan rolünü çok iyi oynuyor.

THE GUARDIAN: KALPSİZ İNGİLİZ

Batıda İtalya'nın Palermo şehri belediye başkanı Leoluca Orlando başta olmak üzere vicdan sahibi insanlarda yok değil. Bu bağlamda bir eleştiri de Guardian gazetesinin siyaset editörü Patrick Wintour'den geldi. İngiltere Başbakanı David Cameron'ın “savaştan kaçan insanlardan topraklarına almayacağınızı söylemesini hafif bir dille "kalpsizlik" olarak nitelemiş. Bu ülkeleri sömüren ve savaşların fitilini ateşleyen şeytan İngiliz'in Cameron'a yakışan başlık kalpsizlik değil, ‘haysiyetsizlik''