VF kat sol
VF kat sağ

'Jet' hızıyla elinden alındı

'Jet' hızıyla elinden alındı
Haber Tarihi : 07 Ocak 2016 11:28:26
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

CAPRICE Gold Bayrampaşa ve Caprice Gold Maldivler projelerinde yatırımcıları 'dolandırmaktan' tutuklanan ‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz bir şok daha yaşadı. Maldivler projesi jet hızıyla elinden gitti.

Hikaye şöyle gelişti: Akarsu Holding ve ortağı Maldivli ADK Akarsu Fadıl Akgündüz'e ait olan hisseleri vermeyeceklerini belirterek hakkında dolandırıcılıktan dava açtı. Akarsu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eren Akarsu, Maldivler'deki adayı Akgündüz'e kiraladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Adayı ortağımızla beraber işletilmesi ve üzerinde yer alan inşaatın tamamlanması için Fadıl Akgündüz'e kiraladık. Ancak o kadar kişiye tatil sattığını iddia eden Akgündüz, adada inşaatı tamamlamak bir yana ‘çivi' bile çakmadı. En ufak bir ödeme yapmadı. Sözleşmede imzalanan şartlar gereği anlaşmayı iptal edeceğiz.”

İmzalar dün atıldı

Bu açıklamadan 1 yıl sonra da konuyla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Akgündüz ile davalık olan şirket; Maldivler'deki tesisi, ADK Singapur'a devredip sözleşme imzaladı. İmza törenine Maldivler Turizm Bakanı Moosa Zameer, ADK'nın sahibi Ahmed Nashid ve Singapurlu firma yetkilileri katıldı.

Jet Fadıl yeni yıla tutuklu girdi

CaprIce Gold Bayrampaşa ve Caprice Gold Maldivler projeleri nedeniyle hakkında suç duyurusu bulunan Fadıl Akgündüz, 22 Aralık'ta tutuklanmıştı.