Kaftancıoğlu'ndan skandal savunma

Haber Tarihi : 25 May 2023 10:29:42
Son Güncelleme Tarihi : 25 May 2023 10:54:05

Terör örgütü PKK'nın kurucularından Sakine Cansız'ın ölümünü daha önceki ifadeleriyle insanlığın kaybı olarak değerlendiren Canan Kaftancıoğlu, katıldığı canlı yayında yine terörist seviciliği yaptı. "Sakine Cansız Avrupa'nın orta yerinde infaz edilmiştir" diyen Kaftancıoğlu, "Her ne olursa olsun hiç kimsenin infaz edilmesi yapılan işin yanlış olduğunu söylememe engel değil" dedi.

CHP'li Canan Kaftancıoğlu, katıldığı yayında terör örgütü PKK'nın kurucularından Sakine Cansız hakkında daha evvel yaptığı paylaşımların hala arkasında olduğunu belirterek terör seviciliği yaptı. Terör örgütü PKK'nın kurucularından ve Paris'te öldürülen Sakine Cansız hakkında daha evvel 'devrimci kadın' ifadelerini kullanan ve ölümünü insanlığın kaybı olarak değerlendiren Kaftancıoğlu, "Sakine Cansız Avrupa'nın orta yerinde infaz edilmiştir. Her ne olursa olsun hiç kimsenin infaz edilmesi yapılan işin yanlış olduğunu söylememe engel değil" ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu terörist kaybını insanlık kaybı olduğunu söylemişti

CHP'li Kaftancıoğlu'nun PKK'nın kurucularından Cansız'ın ölümü ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

1_fa0db8aa41fcdb9b159f94b65d8b1486.jpg