Kardeşe yardım solcuları rahatsız etti

Kardeşe yardım solcuları rahatsız etti
Haber Tarihi : 24 Aralık 2015 10:47:07
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin Rusya, İran, Hizbullah ve Esed güçlerinin katliamına maruz kalan Suriye’deki Bayır-Bucak Türkmenlerine yönelik başlattığı yardım kampanyası Marksist, ateist solcuları rahatsız etti. Bir üniversitenin öncülük ettiği yardım kampanyadan rahatsız olan arsız sol.org.tr “Adnan Menderes Üniversitesi yönetimi, Türkmen Dağı ve çevresinde bulunan cihatçılara yardım kampanyası başlattı” şeklinde yalan haber yaptı.

Yeni Söz / Haber Merkezi

KARDEŞLERİMİZİN AÇISINA KAYITSIZ KALMAYALIM

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü yatığı açıklamada kardeşlerimizin çektiği acıya kayıtsız kalmamak için Aydın genelinde çeşitli yardım kampanyaları düzenlendiklerini duyurdu.

“Biz de Türkmen kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz” denilen açılamada gerekli olan maddi destek sağlanırsa, bir tır gıda malzemesi Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı bölgeye gönderileceği belirtildi. Dileyenin dilediği kadar yardım yapabileceği kampanya ile ilgili Türkiye Finans Katılım Bankasında IBAN: TR68 0020 6001 9901 5704 0600 05 numaralı hesap açıldı.

ATEİSTLER SALDIRDI

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü'nün Türkmenlere yönelik başlattığı kampanyadan rahatsızlık duyan Marksist, ateist, arsız solculara ait yayın organları yalan haberlerle üniversite yönetimini yıpratmaya çalışıyor. “Cihatçılara yardım kampanyası” başlıklı haberler yapan sol çevreler böylelikle Türkmen kardeşlerimize karşı 400 bin insanın kâtili Esed'le birlikte olduklarını gösterdiler.

Sol.org.tr'nin Adnan Menderes Üniversitesi'nin adını Sedat Peker'le birlikte anıp, terör örgütü DAEŞ'lilerin görüntüsünü koyarak kampanyayı haberleştirmesi, sol çevrelerin çirkin yüzlerinin bir kez daha görülmesini sağladı.

ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ: İDDİALARIN TÜMÜ YALAN

Yardım için hiçbir mecburiyet söz konusu olmadığı halde adı geçen site, yardım yapmayan akademisyenlerin fişleneceğini iftirasında bulundu. Yeni Söz'e konuşan Üniversite yönetimi, iddiaların hiçbirinin gerçekle alakası olmadığını, söz konusu haberlerin kampanyayı başarısızlığa uğratmak için uydurulmuş yalanlar olduğunu söyledi.