‘Katliam bir Siyonist eğlencesidir’

‘Katliam bir Siyonist eğlencesidir’
Haber Tarihi : 02 Aralık 2015 06:00:05
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Son yazısına ünlü aktör Mel Gibson’ın “Yahudiler dünyadaki bütün savaşlardan sorumludur” cümlesi ile başlayan Amerikalı yazar John Kaminski, İsrail’in var gücüyle bir Dünya Savaşı başlatmaya çalıştığını yazdı.

BUNLAR AKIL HASTASI MI?

‘Katliam bir Yahudi eğlencesidir' başlıklı bir yazı kaleme alan yazar John Kaminski, Rusya'nın Mısır'da düşen yolcu uçağının İsrail'in füzesi ile düşürüldüğünü ileri sürdü. Makalesinde ‘Bunlar akıl hastası mı?' diye soran yazar ‘Gerçekler dikkate alındığında, evet, öyleler' diyerek cevabı da kendisi verdi.

1_5İSRAİL KABUL ETTİ

İsrail'in Rus yolcu uçağını kendisinin füze ile düşürdüğünü kabul ettiğini kaydeden John Kaminski, Rusya'nın, bu gelişmenin hemen akabinde Suriye'ye geldiğini ve Türkiye'yi taciz ettiğini kaydetti. ‘ABD'nin bombalarıyla bir türlü vuramadığı teröristleri Rusya mı vuracak' diyerek niyetin farklı olduğunu da îma etti.

ANA AKIM MEDYA VAHŞETE KÖR

Amerikalı yazar, İsrail'in uçak saldırısı sonrasında Rus birlikleri İsrail'in bütün komşularının yanında konumlandığını dile getirdiği makalesinde, Yahudilerin sıklıkla yaptığı vahşetlerin ortada olmasına rağmen ana akım medya rahatlıkla bütün bu olanları görmezden geldiğini yazdı.

RUSLAR YAHUDİLERE BORÇ ÖDÜYOR

Bölgede yaşananların bir Siyonist oyunu olduğunu iddia eden yazar, Amerika'nın da, İsrail'in de, Rusya'nın son derece beceriksiz olduklarını iddia etti. Yahudilerin Rusya'ya karşı borcunu ödemeye çalıştığını dile getiren yazar John Kaminski, İsrail'in ise bu süreçte Amerikan silahları ve araçlarını Suriye'deki muhalif gruplara kaptırdığını kaydetti.

RUSYA SAHTE BAYRAKLARI VURUYOR

Terör örgütü DAEŞ'i vurma bahanesiyle Suriye'ye giren Rusya'nın DAEŞ'i vurmadığını yazan Kaminski, DAEŞ adıyla vurduğu yerlerin sahte bayrak asılmış yerler olduğunu dile getirdi. Bu bombalarla vurulmuş tek bir DAEŞ teröristi olmadığı aksine diğer muhalif grupların katledildiğini dile getirdi.

AMAÇ 3. DÜNYA HARBİ

imagesBazı sapkın Yahudi yani Siyonistlerin 3'ncü Dünya Savaşını başlatmak derdinde olduğunu iddia eden yazar, Lenin, Stalin, Hitler gibilerini kast ederek “Bu sapkın Yidişler, batı ulusları arasındaki düzeni bozmak, fitne çıkarmak için narsistik politikacıları desteklemedi mi?” hatırlatmasında bulundu.

AMERİKA'YA VATAN HAİNLERİ HÜKMEDİYOR

Amerikan Hükümeti'ne vatan haini Siyonistlerin hükmettiğini belirten Amerikalı yazar John Kaminski, ABD'nin İsrail'e her yıl 4 milyar dolara yaklaşan hediye paketi sunduğunu, İsrail'inde bu para ile Filistinlileri katlettiğini yazdı.

Kaminski, “İsrailliler bütün dünyanın gözü önünde Amerikalıların parasıyla sadece yakın tarihte Gazze'de 4000 Filistinliyi öldürdü. Ama bunu kimse görmek ve duymak istemiyor. İşte bu yüzden Amerikan Hükümeti'ne hükmediyorlar ve bunu cinayetleri her yıl Amerika'dan gönderilen paralarla işliyorlar” dedi.