Kılıçdaroğlu: Mal nasıl götürülür çok iyi bilirim

Kılıçdaroğlu: Mal nasıl götürülür çok iyi bilirim
Haber Tarihi : 05 Aralık 2017 13:38:43
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları tarafından Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 83'üncü yıl dönümü dolayısıyla Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 'Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması'na eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile katıldı.

"Ben eski maliyeciyim mal nasıl götürülür senden çok daha iyi bilirim"

AK Parti'lilere seslenmek istediğini belirten Kılıçdaroğlu, açıkladığı belgelerin görülmeden sahte ilan edildiğini söyledi. 

Kılıçdaroğlu, "Bir de Cumhurbaşkanı koltuğunu işgal eden zatın avukatı da aynı şey, 'sahtedir.' Daha konuşmaya başlamadım, bir belgeyi eline al bakalım. Sahte mi değil mi? Ben eski maliyeciyim, eski hesap uzmanıyım, mal nasıl götürülür senden çok daha iyi bilirim. Senin hırsızlığını ben çok daha iyi ortaya çıkarırım. Sen hiç merak etme." açıklamasını yaptı. 

AK Parti'ye oy veren seçmenlere ve oylarına her zaman saygı gösterdiğini bildiren Kemal Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Ama elini vicdanına koy, şunu bir düşün. Senin 2002'de oy verdiğin Recep Tayyip Erdoğan, 2017'deki Recep Tayyip Erdoğan mıdır? İstanbul'dan geldi, Keçiören'de mütevazı bir apartman dairesinde kaldı. Tasarruf yapıyorum diye milletvekili lojmanlarını sattı. 'Ben de bu millet gibi yaşayacağım.' 2017'deki Recep Tayyip Erdoğan nedir? Kibirine teslim olan, milleti tepeden gören, ağızına gelen her şeyi söyleyen, servet içinde yüzen ve servetinin hesabını milletin önüne koyamayan bir Recep Tayyip Erdoğan. Sevgili AK Parti'li kardeşim, bu gerçekleri vicdanında sorgula."