Kılıçdaroğlu’nun açıklaması FETÖ’cülük delili sayılmalı

Kılıçdaroğlu’nun açıklaması FETÖ’cülük delili sayılmalı
Haber Tarihi : 30 Kasım 2017 02:29:44
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak için ABD’de açılan Halkbank davasına başlandığı gün, CHP Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Erdoğan ve çevresinin yurt dışına para kaçırdığı iftirasında bulunmasının, Erdoğan ve Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak için yapılan hamle olduğu ortaya çıktı. Deniz Baykal’ın koltuğundan alaşağı edilmesi ve özellikle de 15 Temmuz sonrasında Kılıçdaroğlu’nun üstlendiği rol ise mevcut CHP’nin FETÖ ile bağının açıkça ifşası olarak yorumlandı. İşte CHP’nin dağa dönüşen günah galerisi:

Yeni söz Haber Merkezi

FETÖCÜLERİN SAHTE BELGESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘beyni sulanmış bir zat' olarak tarif ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun önceki gün yaptığı açıklamada delil olarak sunduğu ancak kimseye gösteremediği sözde belgelerin, aylar önce FETÖ'cü Sait Sefa'nın sosyal medyada yayınladığı sahte belgeler olduğu ortaya çıktı. ‘Fuat Avni' müstear ismini kullanan FETÖ'cü Sait Sefa'nın 27 Mayıs 2017'de twitterdan yazdığı yalanlarla Kılıdaroğlu'nun açıklamalarının birebir aynı olduğu görüldü. 

ERDOĞAN'DAN YENİ DAVA

Amerika'da FETÖ'nün sahte delilleri ile yargılanan Zarraf ve Hakan Atilla davasındaki ifadeler ile aynı gün, FETÖ paraşütü ile CHP'nin başına geçirilen Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaların paralellik arz ettiği ve amacın ABD'deki davayı güçlendirmeye dönük bir siyasi şantaj olduğu anlaşıldı. Bu gelişmenin ardından Erdoğan ailesi ve adı geçen diğer şahıslar yeni dava açacakları duyuruldu.

CHP VE GENEL MÜDÜRÜ NEYİN PEŞİNDE?

Türkiye'nin dışındaki mazlumların da umudu haline gelen ve 15 Temmuz'da bile bertaraf edemedikleri Erdoğan'a saldıranlar kervanın ilk sırasında CHP yer almaya devam ediyor.  CHP'ye FETÖ soruşturması açılmasını sağlayacak delillerin oluştuğunu ve bu nedenle de Savcıları çoktan harekete geçmesi gerektiğini belirten siyasi gözlemciler, Kılıçdaroğlu'na söz konusu açıklamalar ve sözde belgelerle ilgili soruşturma açılması ve FETÖ iltisağının araştırılması gerektiği konusunda hem fikir.

1_2      eren

İŞTE DAĞA DÖNÜŞEN GÜNAH GALERİSİ  

  • Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin başına taşıyan ve Deniz Baykal'a yönelik kaset komplosunun FETÖ'cülerce yapıldığının kesinleşmesi
  • ABD'ye kaçan ve Zarraf davasına sahte delil sunan CHP milletvekili Aykan Aydemir ihaneti
  • CHP milletvekili Enis Berberoğlu'nun FETÖ'nün servis ettiği belgeler ile Türkiye'ye ihanetten yargılanıp ceza alması.
  • Karşı gazetesini çıkaran FETÖ ile irtibatlı kimselerin milletvekili yapılması
  • Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Fatih Gürsul'un Bylock'çu çıkıp tutuklanması
  • Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'in FETÖ davasında yargılanması
  • CHP'nin ‘Adalet yürüyüşü' boyunca FETÖ'cülerin eşlik etmesi ve kolkola yürünmesi
  • Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'nün yayın organı Zaman'a Kayyum atanması hadisesinde FETÖ'ye destek vermesi.
  • CHP'lilerin el konulan Bugün grubu ile Bank Asya'ya destek faaliyetleri
  • 15 Temmuz gecesi darbecilerin Kılıçdaroğlu'nu gözaltına almak yerine yol açması
  • Önce FETÖ elebaşısı Gülen'in sonra da Kılıçdaroğlu'nun ‘kontrol darbe' demesi
  • Fuat Avni müstear ismi FETÖ'cü Sait Sefa'nın sahte belgelerinin gerçekmiş gibi sunulması.
  • Kılıçdaroğlu sahte belge açıklarken FETÖ firarisi Emre Uslu'nun “Bugün süper bir gün oldu: MAN ADASI belgeleri açıklandı, Reza itirafçı oldu. Flynn'den de atraksiyon bekleriz” açıklaması.