Kılıçdaroğlu’nun korumaları FETÖ’cülerle konuşmuş

Kılıçdaroğlu’nun korumaları FETÖ’cülerle konuşmuş
Haber Tarihi : 13 Nisan 2017 13:35:36
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

15 Temmuz gecesi havalimanında işgalcileri görünce kaçan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Koruma Müdürü Koray Aslan’ın darbe gecesi havalimanındaki FETÖ’cülerle 9 dakika boyunca pazarlık ettiği ortaya çıktı

 

"Darbe olursa tankın önüne dikilirim" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü kaçış' görüntülerinin ardından kaçış diplomasisi çözüldü.

Kılıçdaroğlu'nun koruma ekibinin, 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nı işgal eden darbecilere ait VIP nizamiyesi önündeki tankların yanında görüntülendiği ortaya çıktı. Sabah gazetesinin haberine göre Kılıçdaroğlu'nu saat 23.19'da VIP dinlenme salonuna bırakan ve dokuza dakika boyunca ortadan kaybolan Koruma Müdürü Koray Aslan'ın bu süre zarfında tankların bulunduğu nizamiyeye gittiği görülüyor. O sırada Kılıçdaroğlu'nun ekibinde yer alan iki kişi daha tankların yanında görüntüleniyor.

 Kamera görüntülerine göre iki kişi saat tam 23.23'te darbecilere ait tankların yanında görülüyor. Ardından tanklar nizamiyenin önünden çekiliyor ve 23.27'de Koruma Müdürü Koray Aslan koşarak VIP'e girerken kameralara takılıyor. Hemen ardından da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu havalimanından çıkış yapıyor. Kılıçdaroğlu'nun çıkış anında ise kameralar saat 23.30'u gösteriyor.

 Kılıçdaroğlu laf salatası yaptı

 Önce kaçtığı ortaya çıkan, sonra da koruma müdürünün işgalcilerle pazarlık yaptığı kanıtlanan Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında ne kaçışını ne de korumalarının pazarlığını inkar edemedi. Pazarlığı koruması yaptığı halde sanki birileri “Kılıçdaroğlu darbecilerle konuşarak pazarlık yaptı” demiş gibi “ben kimseyle konuşmadım diyerek laf salatası yapan Kılıçdaroğlu “Bir dakika dahi, bir saniye ya da yarım saniye konuştuğumu ispat etsinler. Emin olun bütün siyaseti bırakacağım. Bir saniye... Onlar bunun ispat edemezlerse ne diyeceğiz? Benim adıma dahi... Benim konuştuğumu söylüyorlar. Dakikalardan vazgeçtim. Bir saniye FETÖ'den herhangi birisiyle, bir saniye görüştüğümü söylesinler. Kendime bu kadar güveniyorum” dedi. Ancak Kılıçdaroğlu korumansın ne konuştuğuna açıklık getiremedi.