Kişisel Verileri Koruma Kurumu'ndan Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı ilanı

Kişisel Verileri Koruma Kurumu'ndan Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı ilanı
Haber Tarihi : 24 Temmuz 2021 08:52:34
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Kişisel Verileri Koruma Kurumu, Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Giriş Sınav İlanı yayınlandı. Yayınlanan ilanda sürece ilişkin detaylar yer aldı.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan bilgiye göre; Kişisel Verileri Koruma Kurumu'ndan Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı ilanı geldi.

İlanda:

"Kişisel Verileri Koruma Kurumunda Genel İdare Hizmetleri Sınıfında açık bulunan 8. derece kadrolarda görev yapmak üzere; 10 adet Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı kadrosu için, 2020 ve 2021 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre, 09/10/2021 tarihinde yazılı sınav yapılacaktır. Her grup için başvuruda bulunan adaylardan, KPSS puan sıralamasına göre en yüksek puandan başlamak üzere belirlenen boş kadro sayısının 20 katı kadar aday, yazılı sınava çağırılacaktır. Yapılan sıralama sonucunda son sıradaki aday ile eşit puana sahip diğer adaylar da yazılı sınava çağrılacaktır.

Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılacak, yazılı sınav test usulü ile gerçekleştirilecektir. Alınacak uzman yardımcılarının öğrenim grubu, sayısı, sınava çağırılacak aday sayısı ve KPSS puan türleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir." denildi.

Detaylı bilgi için tıklayınız...