Koçum al sana ayakkabı!

Koçum al sana ayakkabı!
Haber Tarihi : 19 Temmuz 2017 02:44:29
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Gülen'in eski sağ kolu Latif Erdoğan'ın “FETÖ'nün Vehbi Koç'un evinde, MİT'in kurucu müsteşarı Fuat Doğu'nun talimatı ile kurulduğu” yönündeki sözleri ile Gezi isyan ve iç savaş girişimine verdiği destek ile ilgili eleştirilere cevap vermemesiyle tanınan Koç grubu, geçtiğimiz günlerde Rahmi Koç Müzesi'nde açtığı bir meyhaneye Osmanlı  donanmasının Kaptan-ı Deryası Barbaros Hayrettin Paşa'nın ismi vermiş, haberimiz üzerine geri adım atmıştı. Ülkemizin bir yıl önce maruz kaldığı 15 Temmuz isyan, iç savaş ve işgal girişimi karşısında çıtını çıkarmayan Koç Grubu; önceki gün vatana ihanet eden birine destek vermek ve suçlarını örtmek için yapılan sözde adalet gerçekte dalalet ve hatta hıyanet yürüyüşünde CHP Genel Müdürü KK'nın kullandığı beş para etmez ayakkabıyı Rahmi Koç Müzesi'ne istedi. CHP ise alelacele gönderdi.

BU NEYİN AYAKKABISI?

FETÖ'cülerin Deniz Baykal'ı filme alıp servis ettiği kaset skandalı ile CHP Genel Müdürlüğüne getirilen Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün yayın organı Zaman'a gidip destek olmuş; Zaman'ın başındaki Ekrem Dumanlı da devlet sırlarını taşıyan MİT tırlarına FETÖ operasyonunun kayıtlarının vermiş, o da Hürriyet'in eski Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu üzerinden John Dündar'a göndermiş, Alman John da FETÖ'nün işgali altındaki Cumhuriyet'te yayın yasağına rağmen yayınlamıştı. John Dündar, Almanlara sığınırken, Berberoğlu 25 yıl hapis cezası almıştı. Ceza alacağı kesin olduğu için Genel Müdür'e önceden bazı odaklar yürüme görevi vermiş, o da aynı gün, Ankara'dan İstanbul'a lüks bir karavanda keyif içinde yürümüştü.

KOÇLAR BUNU NEDEN YAPTI?

İşte bu Kur'an ayetlerinin dahi alet edildiği sözde adalet, aslında ise dalalet ve hatta hıyanet yürüyüşünde KK'nın, güya 4 ayakkabı ‘eskittiği' duyurulmuştu. Büyük Koç Grubu en yaşlı Koç, Rahmi Bey adına açılan müzeye çabuk eskidiği için bu sentetik mi, domuz dersi mi olduğu henüz bilinmeyen ayakkabıyı istedi, CHP de alelacele bu eski ve kirli ayakkabıları müzeye gönderdi. Şimdi herkesin sorduğu soru şu, Koç Grubu bu hamle ile neyi hedefledi, kimlere hangi mesajı verdi, neden sessiz?

GEZİ İSYANINDA DA AKTÖRDÜLER

KK'nın eski ve kirli ayakkabılarını müzelerine koyan Koçlar, 2003 yılındaki FETÖ ve Soros işbirliği ile tezgâhlanan, içeride marjinal grupların da destek verdiği ‘Gezi isyan ve iç savaş kalkışması'nda  talancılara otellerini açmış, her şeylerini seferber etmişti. Koçların başörtülülere saldıran, camileri basıp, mabedi meyhaneye çeviren, köprü, havalimanı gibi alt yapıların yapılmaması gibi Almanya'nın talepleri ile hükümetin önüne giden eyyamcıların kirlilerini de müzeye alıp almadığı bilinmiyor.

MEYHANELİ MÜZE Mİ OLUR?

Koç grubu, birkaç ay önce de, Kültür ve Turizm Baknalığı'nın bu izni nasıl verdiği, ya da verip vermediği de bilinmeyen Rahmi Koç Müzesi'nde bir meyhane açmış, meyhaneye isim olarak da  Osmanlı donanmasının Kaptan-ı Deryası Barbaros Hayrettin Paşa'nın ismi vererek, millet ve değerleriyle alay etmiş, Yeni Söz'ün haberi üzerine meyhanenin isminin değiştirdiği duyurmuştu.

KOÇ'A SORULAR

  • Bu icraatınızla Türkiye ve bağlı bulunduğunuz başşehirlerdeki baronlara hangi mesajı verdiniz? ● 15 Temmuz 2016 sizin için ne anlama gelir? ● 15 Temmuz şehitlerinin eşyalarından da meyhaneli müzenize bir eşya koydunuz mu? ● Desteklediğiniz Gezi isyan ve iç savaşına ait çöpleri de müzenizde sergiliyor musunuz? ● Sizin için Türk milleti ve kadim tevhid inancı ne ifade eder? ● Yeni Türkiye sizi huzursuz ediyor mu? ● Latif Erdoğan'ın iddiaları hakkında ne diyorsunuz? ● Gülen nasıl biridir? Kendisi ile temasınız oldu mu ve devam ediyor mu?

Detaylar Kemal Özer'in yazısında-TIKLAYINIZ